Son dönemin gözde isimleri bu projede!

Son dönemin gözde isimleri bu projede!

Berkun Oya'nın yazdığı dizinin kadrosunda hangi ünlü isimler var?

2011.12.05 18:07 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Son dönemin gözde isimleri bu projede!

Ay Yapım bu sezon "Alyazmalım" dışında atv için ismine henüz karar verilmeyen yeni bir dizinin daha çekimlerine başladı. Tiyatro Krek'in kurucusu Berkun Oya'nın yazdığı dizi, 25 bölüm olarak tasarlandı. 25 bölüm seneryosunun da hazır olduğu dizinin ilk anlaşma yapılan oyuncusu Yiğit Özşener olmuştu. Daha sonra ekibe usta oyuncu Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan dahil oldu.

Milliyet'in haberine göre, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı dizinin kadrosuna son olarak Nehir Erdoğan ve rock müziğin sevilen ismi Aylin Aslım'ın katıldığı öğrenildi. Dizinin çekimlerinin bir kısmı Tahran'da yapılacak. Bir aile dramı üzerine kurulu olan dizi, Ocak ayında seyirciyle buluşacak.

KİM KİMDİR?
Dizide Nehir Erdoğan, Aylin isimli ailesine çok düşkün bir mimarı canlandırıyor. Aylin, emekli bir albay ve bir ev hanımının tek çocuğudur. 1999 yılında bir partide Yiğit Özşener'in canlandırdığı doktor Selim ile tanışır. Aşık olurlar ve 2001 yılında evlenirler. 2004 yılında oğulları Ömer dünyaya gelir. Selim geçmişte geçirdiği trafik kazasında annesi, babası ve ikiz kardeşini kaybetmiştir. Engin Altan Düzyatan ise dizide fotoğrafçı Alev'i oynayan Berrak Tüzünataç'ın mimar eşi Halil'e hayat veriyor. Halil, doktor Selim ile yakın arkadaş, eşi Aylin'le de birlikte kurdukları mimarlık şirketinin ortağıdır.

Nehir Erdoğan ve Yiğit Özşener'in evliliğinin aksine Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'ın evliliği mutsuz ve problemlidir. Dizinin öne çıkan karakterleri arasında yer alan Erkan Can ise Engin Altan Düzyatan'ın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde komiser olan ağabey Ali rolünü oynuyor. Komiser Ali, eşi Feride ile sık sık didişse de son derece mutlu ve mütavazi bir hayat sürüyor.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2011.12.05 18:07 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A