SON DAKİKA...TRANSSEKSÜEL ADAY İNTİHARA KALKIŞTI

SON DAKİKA...TRANSSEKSÜEL ADAY İNTİHARA KALKIŞTI

CHP Bursa'dan milletvekilliği için aday adayı olan ancak listede yer bulamayan Gökkuşağı Travesti ve Gayleri Koruma Derneği Başkanı Öykü Özen intihara kalkıştı. Polis tarafından ikna edilen Özen, "Kocam beni sömürüyor, bitirdi. Sevmek suç mu?" dedi.

2011.04.17 22:23 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
SON DAKİKA...TRANSSEKSÜEL ADAY İNTİHARA KALKIŞTI
20567-son-dakika-transseksuel-aday-intihara-kalkisti-4de7d4ca1af90.flv

Akşam saatlerinde gazetecilerin cep telefonlarına mesaj atarak intihar edeceğini duyuran Özen, göndermiş olduğu mesajda, "Beni siz güçlü kıldınız. Beni yaşama bağladınız. Ama ben bir aşka yenildim. Çok acı çekiyorum. Bunun tek sorumlusu eşim. Ölünce bile güzel yazın benim haberimi. Ben insanlara hep umut oldum ama ben kendime umut olamadım. Sadece sevdim. Mücadelesini verdiğim dernek ölüm yerim. Beni unutmayın. Elveda dostlar" şeklinde mesaj gönderdi. Mesajı alan gazeteciler hemen polis ekiplerine haber
verdiler. Heykel'de bulunan dernek binasının 4. katına çıkan Özen, cama çıkarak "Yeter artık" diye bağırdı. Özen, vatandaşların şaşkın bakışları arasında kendisini aşağı atmak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise 4. kata çıkarak Özen'i ikna etmeye çalıştılar. Kapıyı kimsenin girmemesi için içeriden kilitleyen Özen, bir türlü ikna olmadı. Özen'in intihar edeceği haberini alan arkadaşları ise hemen derneğe akın ettiler. Özen'i ikna edemeyen arkadaşları çareyi çelik kapıyı tekmelemekte buldular. Ancak
kapının kilitli olması sebebi ile kapıyı açma çalışmaları da başarısızlıkla sonuçlandı. Bunun üzerine olay yerine merdivenli itfaiye ekipleri gönderildi. Ekipler, Özen'in aşağı atlaması ihtimaline karşı yere branda açtı. Merdivenle derneğin 4. katına kadar çıkan polis ekibi Özen'i ikna ederek aşağı indirmeyi başardı. Polis memurunun boynuna sarılan Özen, "Yeter artık, yeter" diye bağırdı. Özen, aşağı indirildikten sonra olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Eşi Mehmet Özen ile tartıştığını iddia eden Özen, hastanede tedavi altına alındı. Hastanede Özen'e sakinleştirici iğne vuruldu.
Hastanede ilk ifadesini veren Öykü Özen, "Kocam beni sömürüyor, bitirdi. Sevmek suç mu?" dediği öğrenildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Özen, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.04.17 22:23 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A