soL TV bugün yayına başlıyor!

soL TV bugün yayına başlıyor!

Hafta içi beş gün boyunca YouTube üzerinden güncel siyasal gelişmelerden bilime, dünyadaki gelişmelerden tarihe, eğitimden müziğe pek çok farklı alanda program yapacak. Direnişteki emekçiler, aydınlar, gençler, öğrenciler, kadınlar her gün soL TV'de olacak.

2020.11.09 16:35 - Son Güncellenme: 2020.11.09 16:35 - Medya - HABER MERKEZİ
A
soL TV bugün yayına başlıyor!

soL TV günlük programlarının yanı sıra dünya ve ülke gündeminde yaşanan anlık gelişmeler ile ilgili konuklarından görüşler aldığı canlı yayınlarla da ekranda olacak.

soL TV'nin 9 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak programları şöyle:

15.00 soL Bakış / Canlı

Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili görüşlerini alacağımız Oğuz Oyan, Fatih Yaşlı ve Kemal Okuyan bugün soL TV canlı yayınında olacak.

16.00 soL Kültür

Sol Kültür'ün ilk programında Türkiye Komünist Partisi'nin 100 kuruluş yılı dolayısıyla Kadıköy Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Hiç Boyun Eğer Mi İnsan!" başlıklı sergiyi sizlerle paylaşıyoruz. 100'e yakın eserin yer aldığı bu sergi için işçiler, sanatçılar, sanat tarihçileri ve akademisyenler bir araya geldi. Serginin ortaya çıkış sürecini ve sergide yer alan eserleri küratör Fırat Arapoğlu'dan dinliyoruz.

20.00 soL Bakış

Derin bir ekonomik krizle karşı karşıya kalan AKP Somali'nin İMF'ye olan borçlarını üstlendi. Üstlendiği borç aslında Somali'nin değil başkente sıkışmış sözde hükümetin borcuydu. AKP 2011 yılından bu yana o başkente sıkışmış hırsız diktatörlere para yağdırıyor. soL TV haber merkezi AKP'nin Somali'de somutlanan Yeni Osmanlıcılık ve İhvan politikasını inceledi.

21.00 Kemal Okuyan'la Gündem

Her hafta bir başka gazetecinin Okuyan'a sorular yönelteceği programın bugün yayınlanacak ilk bölümü gazeteci Orhan Gökdemir'in katılımıyla gerçekleşiyor. Gökdemir, Okuyan'a İzmir depreminden ABD seçimlerine, Dayanışma Meclisi'nden Cumhuriyet kutlamalarına kadar pek çok farklı soru yöneltti.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.11.09 16:35 - Son Güncellenme: 2020.11.09 16:35 - HABER MERKEZİ
A