Şoförlerden kan kampanyası

Şoförlerden kan kampanyası

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ve Kapuz Dolmuş Durakları işbirliğiyle kan kampanyası düzenlendi.

2013.05.02 16:49 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:49 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Şoförlerden kan kampanyası


Kapuz Dolmuş Durakları önünde, Kızılay Kan Merkezi ve Kapuz Dolmuş Durakları işbirliğiyle kan kampanyası gerçekleştirildi.
Kampanyaya, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar ve dolmuş şoförleri katıldı.
Kampanyada konuşma yapan Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, "Kapuz dolmuş durağı başkanları yöneticileri bugün burada yapmış olduğu bir kampanya var. Bu kampanyalar bizim için çok önemli. Her günde yapmak mecburiyetindeyiz. Çünkü hastalarımız kan bekliyor hastanelerde. Ama bugün belediye başkanımız, şoförler odası başkanımız bizi hem ziyaret ettiler hem de destek verdiler. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. Onların destek vermeleri bizlere güç veriyor, yüreklendiriyor ve daha çok çalışmamızı azmettiriyor. Onun için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kampanyalara bütün Zonguldaklı hemşirelerimizin, bütün kamu kuruluşlarımızın, derneklerimizin katkı vermelerinde fayda var" dedi.
Ardından konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Coşkun, "Kızılay Türkiye'nin çok önemli yardım kurumlarından birisidir. Hiç karşılıksız ihtiyacı olan bütün vatandaşlarımıza her nerede olursa olsun yardım elini uzatan bir kurum. Ben hiç kesintisiz başkanımı kutluyorum. Kan bağışı konusunda hassasiyetle duruyor. Bir ünite kan bir hayat kurtarıyor. Bu anlamda çok büyük önemi var. Halkımız bu konuda duyarlı ve duyarlı olmaya devam ediyor. Kan veren ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Daha sonra konuşma yapan Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar ise "Kızılay'ımızın başlatmış olduğu bu kan bağışı kampanyasını şoför esnafımızın da katılımlı ve yardımıyla beraber bir nebze olsun fayda sağlamaya çalışıyoruz. Zaten bizler en kutsal mesleği icra etmekte bulunuyoruz. Çünkü bizler milletin canını, çoluğunu, çocuğunu, malını taşıyan kutsal bir görev yapıyoruz. Bu manada da hastalarımıza en zor günlerde nasıl yardımcı olabiliriz diye bir kan bağışı kampanyası adında vatandaşımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Önce esnafıma teşekkür ediyorum, sonra bu kampanyayı düzenlemiş olan Kızılay başkanımıza teşekkür ediyorum. Kampanyaya katılan tüm şoför arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından dolmuş şoförleri kan bağışı kampanyasında bulundu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 16:49 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:49 - HABER MERKEZİ
A