Şoför kulübesi neden kaldırıldı?

Şoför kulübesi neden kaldırıldı?

ORDU Valisi Kenan Çiftçi'nin talimatıyla valilik bahçesine, vali ve vali yardımcılarının şoförleri için yaptırılan ahşap kulübe kaldırıldı. Vali Yardımcısı Engin Avcı, kulübenin valilik silüetini bozduğu gerekçesiyle kaldırılarak yaylaya götürüldüğünü söyledi.

2013.10.08 15:08 - Son Güncellenme: 2013.10.08 15:09 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Şoför kulübesi neden kaldırıldı?

Kütahya Valiliği'nden Valiler Kararnamesi ile geçen Mayıs ayında Ordu Valiliği görevine atanan Kenan Çiftçi, vali ve vali yardımcısı şoförlerinin yer sıkıntısı yaşadıklarına ilişkin şikayetleri değerlendirdi. Vali Çiftçi'nin talimatıyla geçtiğimiz eylül ayı içinde valilik bahçesine 9 şoför için ahşap malzeme kullanılarak kulübe yapıldı. Dün sabah mesaiye başlayan şoförler ve memurlar, bahçede kulübenin olmadığını görünce şaşırdı.

Vali Yardımcısı Engin Avcı, şoförlerin yer sıkıntısını çözmek için yaptırılan ahşap kulübeyi, valilik binası silüetini bozduğu için kaldırdıklarını kaydetti. Kulübenin Karadeniz yaylalarını birleştiren 'Yeşil Hat Projesi' kapsamında değerlendirilmek üzere Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'na götürüldüğünü belirten Avcı, "Ahşap kulübeyi Çambaşı Yaylası merkezinde Turizm Enformasyon bürosu olarak kullanacağız" dedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 15:08 - Son Güncellenme: 2013.10.08 15:09 - HABER MERKEZİ
A