Sneijder ve Burak birbirine girdi

Sneijder ve Burak birbirine girdi

Akhisar'a mağlup olan Galatasaray'ın soyunma odasında bu sesler yankılandı: "Ofsaytı ne zaman öğreneceksin?" Burak ise alttan almadı: Sana mı soracağım!

2013.10.08 10:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sneijder ve Burak birbirine girdi

 Takım arkadaşının eleştirisine bozulan Burak, imalı bir karşılık verdi: "Bana göre hiç oynamamaktan iyidir." Bu sözler, Sneijder'i iyice çileden çıkardı.

Ligde namağlup tek takım unvanını 2-1'lik Akhisar yenilgisi ile kaybeden Galatasaray'da 90 dakika sonrasında sinirler gergindi.

Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz arasında Manisa'da 'ofsayt' tartışması yaşandı.

Sahada Drogba ile 2 dakika boyunca pas tartışması yapan Sneijder, maç bitince de içeride Burak ile daha hararetli bir olay yaşadı.

Beş kez ofsayta düştü
Galatasaray'ın sahadaki en önemli gol silahı Burak Yılmaz, Akhisar Belediye maçının ilk 16 dakikasında 4 kez ofsayta düşerken, 90 dakika toplamında ise 5 kez ofsaytta kalınca sarı kırmızılıların önemli atakları kesilmişti.

İşte Burak'ın bu durumu, karşılaşma sonrası Wesley Sneijder'in gündemindeydi.

Son haftalarda formsuz olan takım arkadaşını eleştiren Hollandalı yıldız, Burak Yılmaz'a, "Ofsayta düşmemeyi ne zaman öğreneceksin" diye çıkıştı.

Beklemediği bu tepkiye Burak'ın verdiği yanıt, "Sana mı soracağım" şeklinde oldu.

Tartışmanın devamında Sneijder bu kez, "Sürekli ofsaytta kalınır mı? Biraz dikkatli olmalıydın. Birçok atağımız kesildi" ifadelerini kullandı.

Üstüne yürüdü
Burak da bu kez daha sert bir yanıtla, "Hiç oynamamaktan iyidir bana göre. Takım için en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum" dedi.

Bu sözlerdeki ima, Sneijider'in iyice sinirlenmesine neden oldu. Wesley Sneijder, Burak'a doğru sinirle yürümeye kalkınca soyunma odasındaki diğer futbolcular araya girdi. Emre Çolak, Sabri ve Drogba, Hollandalı futbolcuyu tuttu ve olayın büyümeden kapatılması sağlandı.

Sneijder, hatırlanacağı gibi iki hafta önce de antrenman sırasında Eboue ile tartışmıştı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.08 10:31 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:31 - HABER MERKEZİ
A