SMA'lı Göktuğ basketbol severlerin yardımını bekliyor

SMA'lı Göktuğ basketbol severlerin yardımını bekliyor

En büyük hayali basketbolcu olmak olan SMA hastası Göktuğ'un ailesi, çocuklarının hayallerine ulaşabilmesi için Mustafakemalpaşa ve Bursalılara yardım çağrısında bulundu.

2024.02.01 16:05 - Son Güncellenme: 2024.02.01 16:06 - Sağlık - BÜLTEN
A
SMA'lı Göktuğ basketbol severlerin yardımını bekliyor

SMA hastası, en büyük hayali basketbolcu olmak olan Göktuğ isimli çocuğun ailesi yardım bekliyor.

İleride iyi bir basketbolcu olmak isteyen Göktuğ'un bu arzusunu geçekleştirebilmesindeki en büyük engel; tedavisi Türkiye'de mümkün olmayan amansız hastalığı.

Minik basketbol aşığı yoğun masraf gerektiren hastalığının iyileşebilmesi için kendisine uzanacak yardım ellerini bekliyor.

2022 yılında 13 aylıkken SMA tanısı konulan Göktuğ için ailesi olanaklarını seferber etse de, tedavisinin sürdürülebilmesi için gereken para toplanamadı.

Ailenin bağış kampanyası açılması için valiliğe yaptığı müracaat sırasında 4 ay zaman kaybeden 33 aylık Göktuğ için zaman tersine çalışıyor.

Ailenin ilçede para toplama kampanyası sürerken, Tofaş Spor Kulübü Mustafakemalpaşa Basketbol Okulu da duyarlı sporseverleri Göktuğ için yardımda bulunmaya davet etti.

Turkuaz yeşilli kulübün 'SMA değil, Göktuğ kazanacak' başlığıyla başlattığı kampanyada beklenen para toplanabildiği taktirde, ileride basketbolcu olmak isteyen Göktuğ sağlığına kavuşabilecek.

15 aydır devam eden kampanyanın an itibariyle %69'luk dilimine ulaşılmış durumda.

Tofaş Spor Kulübü Mustafakemalpaşa Basketbol Okulu ile Göktuğ'un ailesi Mustafakemalpaşa ile Bursalılara bir çağrıda bulunarak çocuklarına, verdikleri İBAN numarası üzerinden katkıda bulunmalarını rica etti.

SMA'lı Göktuğ'a yardım etmek isteyen hayırseverler; TR32 0004 6004 7888 8000 İBAN numarası üzerinden para gönderebilecekler.

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2024.02.01 16:05 - Son Güncellenme: 2024.02.01 16:06 - BÜLTEN
A