Siyaset Akademisine 'Erkan Tan'lı final

Siyaset Akademisine 'Erkan Tan'lı final

AK Parti İnegöl Siyaset Akademisi ünlü sunucu Erkan Tan'ın 'Etkili iletişim ve beden dili' dersi ile sona erdi.

2012.04.29 13:43 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset
A
Siyaset Akademisine 'Erkan Tan'lı final

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, İnegöl'de ilki düzenlenen siyaset akademisinin sonuna geldiklerini belirterek, 20 Mayıs 2012 tarihinde de sınavın ardından adaylara sertifika vereceklerini söyledi. 'Etkili İletişim ve Beden Dili' konulu dersine start veren ünlü haber spikeri Erkan Tan, ilk olarak artikülasyonun tanımını yaptı. Etkili ve güzel konuşma kurslarının ikinci dünya savaşı sırasında hızlandığını kaydeden Tan, "Savaşlar çok kötü olaylar, ama böyle hayırlı sonuçları var. Yüce Allah bizi
konuşma yetenekleri ile yeryüzüne gönderiyor. Lakin biz konuşmayı dinleyerek gerçekleştiriyoruz. Konuşma eylemi ile doğuyoruz, ama sonradan öğreniyoruz. Sonradan öğreniliyorsa geliştirilebilir" dedi.
Artikülasyonda, tonlama ile vurgulamaların önemini anlatan Tan, kursiyerleri de test etti. Kursiyerlerin artikülasyon için belirli ağız alıştırmaları yaptığı sırada eğlenceli anlar yaşandığı derste Tan, kelime ve cümle vurgulamaların üzerinde durdu. Kursiyerlere, etkili diksiyon için bazı hareketler denetmesi programa renk katarken, Tan zaman zaman yaptığı esprilerle salondakileri güldürdü. Programın sonunda Tan'a kahve fincan takımı ve İnegöl'ü simgeleyen plaket takdim edildi. 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2012.04.29 13:43 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A