Sivasspor hazırlıklara başladı

Sivasspor hazırlıklara başladı

SPOR Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

2016.04.18 17:50 - Son Güncellenme: 2016.04.18 17:50 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sivasspor hazırlıklara başladı

Cumartesi akşamı evinde oynadığı Beşiktaş maçından 2-1 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor, 1 günlük izinden sonra Medipol Başakşehir maçı bugün tesislerinde toplandı. Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından pas ve kondisyon çalışarak açma-germe hareketleri yapan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maçla antrenmana devam etti.

Daha sonra basına kapalı olarak devam eden antrenmana, sakatlıkları bulunan John Boye, Cicinho ve Emre Öztürk katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, Aatıf Chahechouhe ve Jeronimo Barrales ise takımdan ayrı çalıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.04.18 17:50 - Son Güncellenme: 2016.04.18 17:50 - HABER MERKEZİ
A