Sivasspor Adem Koçak ile anlaştı

Sivasspor Adem Koçak ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, lige verilen arayı değerlendirerek Grozni'de hazırlık maçı oynayacak. Maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor'dan Adem Koçak'ı transfer ettiklerini söyledi.

2012.09.05 22:09 - Son Güncellenme: 2012.09.05 22:09 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sivasspor Adem Koçak ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hazırlıklara yeni başladıklarını, Cuma günü de Grozni'ye gidecerek Rusya'nın Terek takımıyla hazırlık maçı oynayacaklarını kaydetti. Çalımbay, "Bizim açımızdan iyi olacak. Maç eksiği olan arkadaşlarımızı oynatmak açısından da güzel olacak" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor maçı hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacaklarını ifade eden Çalımbay, "Futbola dönünce bu arayı iyi bir şekilde değerlendirip Trabzonspor maçına Pazartesi gününden itibaren de başlayacağız. Ama şu ara oynamayan arkadaşlarımız için iyi bir şekilde değerlendireceğiz" diye konuştu.
Bursasporlu Adem Koçak'ı transfer ettiklerini kaydeden Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Adem Koçak çok iyi profesyonel, çok iyi bir futbolcu. Bursa takımından da ayrılma durumu olunca da biz o zaman Adem'i düşündük. Ya bir orta saha ya bir kaleci alacaktık. Kaleciden dolayı biraz sıkıntı yaşadık. Herhalde maddi açıdan kulüp sıkıntı yaşadı, o yüzden Adem'e karar verdik" şeklinde konuştu.
Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Çalımbay, futbolcunun ailesi ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı diledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.09.05 22:09 - Son Güncellenme: 2012.09.05 22:09 - HABER MERKEZİ
A