Sivas'ta 5 günlük izinde son!
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor 5 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlayacak.
2013.11.14 16:22 - Son Güncellenme: 2013.11.14 16:23 - Spor - HABER MERKEZİ
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına 15 Kasım günü (yarın) başlayacak.
Ligde geçen hafta sonu Bursaspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından, teknik direktör Roberto Carlos tarafından 5 gün izin verilen futbolcular, kulüp tesislerinde yarın saat 09.30'da toplanacak.
A Milli Futbol Takımı'nın Kuzey İrlanda ve Belarus'la oynayacağı özel maçlar nedeniyle lige verilen arada dinlenen Sivassporlu futbolcular, 12. haftada Galatasaray ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlayacak. Kırmızı-beyazlı ekibin yarınki antrenmanı, basın mensuplarına ve taraftara açık gerçekleştirilecek.
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Sivasspor maçı, 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak.