Sinop'ta devasa boyutta balık tuttular
Sinop açıklarında avlanan balıkçıların ağına takılan 5 kilogramlık levrek balığı, 3 bin TL'ye satışa sunuldu.
2023.11.08 12:18 - Son Güncellenme: 2023.11.08 12:58 - Güncel - İHA
Sinop'ta avlanan balıkçıların ağlarına takılan 5 kilogramlık deniz levreği, büyüklüğüyle görenleri şaşkına çevirdi. İnsan gövdesi uzunluğundaki levrek, kilogramı 600 TL'den tezgahta yerini alarak 3 bin TL'ye satışa çıkarıldı.
Balıkçı İbrahim Gündoğdu, levreğin büyüklüğünden dolayı tezgahta dikkat çektiğini belirterek, "Böyle büyük levrekler arada bir yakalanıyor.
Normalde 2-3 kilogramlıklarını alıyorduk fakat bugün tezgâhımızda yer alan levrek tam 5 kilogram. Kilogramı da 600 TL olunca bu balık tek başına 3 bin TL ediyor.

Şehir içinden veya büyük şehirlerden isteyen restoranlara paketleyip gönderiyoruz.
Bunun gibi büyük balıklar sürekli çıkmadığı için de dikkat çekiyor. Görenler fotoğrafını çekiyor, fiyatını soruyorlar" dedi.