Sinem Öztürk'den Hazal Kaya'ya destek

Sinem Öztürk'den Hazal Kaya'ya destek

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Sinem Öztürk, Hazal Kaya'nın erkek oyuncuların kadın oyunculardan daha fazla ücret aldığı açıklamasında meslektaşına hak verdi.

2022.02.02 11:03 - Son Güncellenme: 2022.02.02 11:03 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Sinem Öztürk'den Hazal Kaya'ya destek

Sinem Öztürk, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Kuaför öncesi soruları yanıtlayan oyuncu, yazdığı senaryolarından bahsetti. Öztürk, "Bir tanesi hazır şimdi ondan haber bekliyoruz. Çok heyecanlıyız. Bir tanede sinema filmi hazırlıyoruz şimdi. Ön görülen bir kastımız var ama tüm detayları imza atmadan söylemiyim, imza atınca söylerim" dedi. 

Senaryoların konularından bahseden oyuncu, "Bir tanesi dönem dizisi, bir de çok keyifli bir aşk filmi gelecek. Dönem dizisi 80'li yılları anlatan çok güzel bir iş olacak" ifadelerini kullandı. Muhabirlere "Biz aşk hikayelerinde eksik kaldık" diyen Sinem Öztürk, "Alıp bizi sürükleyecek aşk hikayesi olacak, biraz biz daha o kafalardayız biz" diye konuştu.

'BİZ KARI KOCA EVE İŞ GÖTÜRMEK İSTEMİYORUZ'

Oyunculuğa döneceğini söyleyen Öztürk, "Çocuklar büyüdü, üç yaşına getirdik artık çok şükür. Artık yavaş yavaş döneceğim. Eşimle alakalı bir iş değil, biz karı koca eve iş götürmek istemiyoruz. Evliliğin dengesi zaten önemli iş sokunca zor olur diye" dedi.

Meslektaşı Hazal Kaya'nın erkek oyuncuların, kadın oyunculardan daha fazla ücret aldığı açıklamaları sorulan Sinem Öztürk, konu hakkında görüş bildirdi.

'HAZAL'IMA KATILIYORUM'

Oyuncu "Hazal'ıma katılıyorum, o doğru söyler her zaman. Dünyada böyle bilmiyorum. Türkiye'deki dengeyi ben artık çözemiyorum, özellikle bu Instagram ve sosyal medyadan sonra rakamlar konuştuğu için. Sadece beğeni ve rakamlar üzerinden insanların yetenekleriyle konumlandırıyorlar. Son derecede yanlış buluyorum" dedi.

"Influencer başka bir meslek oyunculuk başka bir meslek" diyen Sinem Öztürk; "Ama ne yazık ki şu anda influencer, yüksek takipçili insanlar ve telefonla yaşayanlar daha çok ön planda. O yüzden çok inandırıcı olmuyor reytinglerden belli. İnşallah düzelir" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2022.02.02 11:03 - Son Güncellenme: 2022.02.02 11:03 - HABER MERKEZİ
A