Sinan Akçıl ihanet iddiaları hakkında konuştu

Sinan Akçıl ihanet iddiaları hakkında konuştu

Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda yollarını bir kez daha ayırdıkları eski eşi Burcu Kıratlı'yı aldattığı iddiaları hakkında konuştu.

2021.01.02 00:48 - Son Güncellenme: 2021.01.02 00:49 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Sinan Akçıl ihanet iddiaları hakkında konuştu

Sinan Akçıl, 'Günaydın Hafta Sonu'nun yılbaşı özel programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan şarkıcı, Burcu Kıratlı'yı aldattığı iddialarına yanıt verdi.

38 yaşındaki Akçıl, "Burcu ile aramızda büyük bir sevgi vardı, hâlâ da bitmiş değil. Aldatma söz konusu olamaz. Burcu, melek gibi bir kadındır, aldatsam çarpılırdım" dedi.

NELER OLMUŞTU? 

Sinan Akçıl'ın, Azerbaycanlı sevgilisi uğruna birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı'yı terk ettiği iddia edilmişti.

İhanet haberlerinin ardından açıklama yapan Akçıl, iddiaların doğru olmadığı ancak eski eşiyle ayrıldıklarını söylemişti.

Ardından ünlü popçu, bu haber sayesinde yeniden barıştıklarını dile getirmişti. Birkaç hafta sonra ise Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın ayrıldığı, hatta Akçıl'ın 4. Levent'te 150 metrekarelik bir stüdyo daire tuttuğu iddia edilmişti.

İlişkilerini noktalayan ünlü çiftten Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla dikkat çekmişti: Burcu'dan ayrıldıktan sonra fake hesap açtım. Onu daha rahat 'stalk'lamak için. Benden ayrılsa bile bir kadının kontrolümün altında olmasını severim. Öyle demeyelim de başına bir şey gelmesin diye tabii...

"FAKE HESAP AÇTIM" 

Ünlü şarkıcı, "Burcu'yu kaybetmek istemiyorum, çok saygı duyuyorum. Hayatımda kimse yok. Uzun süre de girmeyecek. En büyük arzum; bir kızımın olması" ifadelerini kullanmıştı."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.02 00:48 - Son Güncellenme: 2021.01.02 00:49 - HABER MERKEZİ
A