Sinan Akçıl'dan Ferhat Göçer yorumu! 'Uyuz oluyorum'

Sinan Akçıl'dan Ferhat Göçer yorumu! 'Uyuz oluyorum'

Sinan Akçıl, 'Pembe Masa' adlı programa konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Sinan Akçıl, bir dönem tartıştığı Ferhat Göçer ile alakalı yorumda bulundu.

2022.10.18 13:44 - Son Güncellenme: 2022.10.19 11:55 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Sinan Akçıl'dan Ferhat Göçer yorumu! 'Uyuz oluyorum'

Çarpıcı açıklamalar yapan ünlü müzisyen, "Asla şarkı vermem dediğin birisi var mı?" sorusuna hiç düşünmeden "Ferhat Göçer, uyuz oluyorum o doktora" cevabını verdi. 

Akçıl bunun sebebini de şöyle açıkladı: "Ferhat'ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait. Ama o çıkıp ekranda bana 'medya maymunu' dedi. 

Ben de o zaman 'medya maymunuysam bir daha şarkılarımı söyleme, eğer söylersen de Mehmetçik Vakfı'na bağış yap' dedim. Beş konserde takibini yaptım, yatırdı. Ama devamında yatırdı mı bilmiyorum, inşallah yatırıyordur." 

Ferhat Göçer, 2019 yılında Burcu Kıratlıve Sinan Akçıl'ın düğününde sahne almıştı. Düğün sonrası yaptığı açıklamalarda Akçıl'ın eski sevgililerinden bahseden Göçer'e ünlü müzisyen 'densiz' demişti. Göçer de Akçıl'ın bu sözlerine 'medya maymunu' diyerek yanıt vermişti.

Sinan Akçıl, eski eşi Burcu Kıratlı ile ayrıldıktan sonra köpekleri 'Mira' ve 'Minnie'yi çok özlediğini belirtti. 

"Bence belli bir süre evli kalmış insanlar için de boşanma sürecinde ortak baktıkları hayvanlar için tıpkı çocuklarda olduğu gibi bir velayet, periyodik görme hakkı ile nafaka düzenlemesi olmalı." diyen Sinan Akçıl, tartışma yaratacak sözlerini sürdürdü: "O sizin çocuğunuz gibi oluyor. Ayrıldım diye ben neden o hayvandan da ayrılmak zorunda kalıyorum ki! En azından hafta sonları benim onları görmem, onlarla vakit geçirmem gerekir diye düşünüyorum."

Sinan Akçıl'dan Ferhat Göçer yorumu!

İLGİLİ GALERİ

Sinan Akçıl'dan Ferhat Göçer yorumu!

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2022.10.18 13:44 - Son Güncellenme: 2022.10.19 11:55 - HABER MERKEZİ
A