Silah arkadaşlarından Midyat şehidine yürek burkan mesaj

Silah arkadaşlarından Midyat şehidine yürek burkan mesaj

Mardin Midyat'ta dün şehit olan polis memuru Şerife Özden için silah arkadaşları sosyal medyada duygu dolu mesajlar yayımladı. Özden, daha önce 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın koruma ekibindeydi. Özden ile birlikte bölgedeki operasyonlarda Cumhurbaşkanı Gül'ün korumalığını yapan polislerden şehit olanların sayısı 4'e yükselmiş oldu.

2016.06.09 11:56 - Son Güncellenme: 2016.06.09 11:57 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Silah arkadaşlarından Midyat şehidine yürek burkan mesaj
05:32 Kastamonu şehit polis Şerife Özden Kalmış'ın cenazesi babaocağında

İLGİLİ VİDEO

Kastamonu şehit polis Şerife Özden Kalmış'ın cenazesi babaocağında

03:04 Şehit polis Şerife Özden Kalmış'ın cenazesi memleketine getirildi

İLGİLİ VİDEO

Şehit polis Şerife Özden Kalmış'ın cenazesi memleketine getirildi

Kadın polis memuru Şerife Özden, dün Midyat'taki hain terör saldırısında hayatını kaybetti. Bölgedeki operasyonlarda daha önce şehit olan Cumhurbaşkanı Gül'ün yakın korumalarından Erkan Başpehlivan ve Salih Taç'ın arkadaşları, sosyal medyada şu mesajı paylaştı:

"Ah kardeşim ahh... Beraber şehadet şerbetini içtiğin can dostun Salih Taç ile senin, birlikte görev yaptığınız arkadaşlarınız yanınıza geliyor. Önce bomba uzmanı arkadaşınız Ahmet Çam, şimdi şehit kanına doymayan Mardin'de birlikte çalıştığınız 6 aylık hamile Şerife Özden. Arkadaşlarınızı karşıladınız mı kuzum?"

MESAJDA UNUTULMADI

Arkadaşları mesajda yer alan fotoğrafta Gül'ün bugüne kadar şehit olan koruma ekibinden Salih Taç ve Erkan Başpehlivan, Ahmet Çam ve Şerife Özden'in fotoğrafını paylaştı. Mardin'in Midyat İlçesi'nde şehit olan Nefize Özsoy da fotoğrafta ekibin arasında yer aldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.06.09 11:56 - Son Güncellenme: 2016.06.09 11:57 - HABER MERKEZİ
A