Sharon Stone Joe Biden'ın ekibine katıldı

Sharon Stone Joe Biden'ın ekibine katıldı

ABD'li ünlü aktris Sharon Stone, Joe Biden'ın Beyaz Saray'a geçiş ekibine katıldığını açıkladı. Katıldığı tv şovunda açıklama yapan Stone, "Artık hayatımın üçüncü perdesinde olduğuma göre, daha yararlı, daha üretken olmak istiyorum" dedi

2020.11.25 10:35 - Son Güncellenme: 2020.11.25 10:36 - Magazin
A
Sharon Stone Joe Biden'ın ekibine katıldı

ABD Başkanlık seçiminden sonra Beyaz Saray'a geçiş hazırlığı yapan Joe Biden'ın geçiş ekibinde ünlü bir isim göze çarptı. Gheçtiğimiz gün bir tv şovuna katılan dünya sinemasının ünlü ismi Sharon Stone, Joe Biden'ın geçiş ekibinde yer aldığını açıkladı.

'EKİBİN BİR PARÇASIYIM'

Tv şovunda Stone, "Evet, Biden'in geçiş ekibinin bir parçasıyım, Başkan Biden veya Başkan Yardımcısı Harris benden bulaşıcı hastalıklar üzerinde çalışmamı isterse, bulaşıcı hastalıklarla mücadele edeceğim ve bunun için tüm deneyimlerimi kullanacağım" şeklinde konuştu.

"Artık hayatımın üçüncü perdesinde olduğuma göre, daha yararlı, daha üretken olmak istediğimi düşünüyorum" ifadelerini kullanan ünlü aktris, uzun yıllardır özellikle AIDS olmak üzere bulaşıcı hastalıklarla mücadelede önemli rol oynadı.

AIDS'LE MÜCADELE ÖDÜLÜ ALACAK

Stone, gelecek hafta, Amerikan Ulusal Alerjiler ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NIAID) direktörü ve corona virüs krizlerinden sorumlu Doktor Anthony Fauci ile birlikte AIDS ile mücadelede elçisi olarak ödül alacak.

Sharon Stone, "Dr. Fauci ile uzun süredir çalışmak beni gururlandırıyor. Olağanüstü bir insan. Merhameti ve empati düzeyi sonsuz, sabrı hayal edilemeyecek kadar yüksek" ifadelerini kullandı.

MANEVİ BÜYÜKANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz Nisan ayında Stone, manevi büyükannem dediği Eileen Mitzman'ın corona virüs nedeniyle hayata veda edişini sosyal medyada bir video ile duyurmuştu. Stone, gözyaşlarını tutamadığı konuşmasında, "Onun için pencereden çığlık atmanızı istiyorum. Çünkü yalnız ölmesini istemiyorum" ifadesini kullanmıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.25 10:35 - Son Güncellenme: 2020.11.25 10:36 - Yasin Yüksel
A