Seyyar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Seyyar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

puhutv Orijinal dizisi 'Seyyar'ın yayın günü belli oldu. 'Seyyar', heyecan verici hikayesi ve sürükleyici senaryosuyla 11 Haziran Cuma günü başlıyor. Beyoğlu'nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan dizi, ilk iki bölümüyle 11 Haziran Cuma günü başlıyor.

2021.06.01 15:36 - Son Güncellenme: 2021.06.01 15:36 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Seyyar dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını Limon Yapım'ın üstlendiği 'Seyyar' seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca'nın yer aldığı 'Seyyar', merak uyandıran senaryosu ile de dikkat çekecek. 'Seyyar', sürükleyici hikayesi ve dikkat çeken sahneleriyle 11 Haziran'da puhutv'de...

'Seyyar', sürükleyici hikayesi ile dikkatleri üzerine çekecek. Yasin Gencer Taksim, Tepebaşı arası nohut pilav satarak geçimini sürdüren bir seyyar satıcıdır. Sevgilisi Çiğdem ile birlikte yaşamakta, uzun süredir planladıkları lokantayı açmanın kıyısında, ailesinden ona yadigar özel tarif ile herkesin lezzetine bayıldığı pilavını daha geniş kitlelere pazarlamanın ve hayallerine kavuşmanın tam ucundadır. Fakat tam da Beyoğlu'na yakışan bir şekilde, gecelerden bir gece her şey alt üst olur. Yasin hiç beklemediği bir şekilde kendini İstanbul'un en karanlık şahsiyetleriyle yan yana bulacak, şehrin labirenti andıran karanlık sokaklarında aydınlık bir gün yüzü görebilmek için daha önce hiç vermediği büyüklükte savaş vermek, hayatta kalabilmek için bir anda patlayıveren bu kavgayı ne kadar yara alırsa alsın kazanmak zoruna kalacaktır.

Yönetmenliğini Cem Özüduru üstlendiği 'Seyyar'ın senaryosunu; Cem Özüduru ve Ozan Ağaç birlikte yazıyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar, Erdem Kaynarca'nın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Zeynep Coşkun, Nevzat Yılmaz , Eşref Seyitoğlu, Nalan Olcayalp, Onur Alagöz, Emir Ünver, İbrahim Şahin, Semiha Bezek, Vurgun Adayalı, Emirhan Akbaba, Yaşar Karakulak, Fatih Berk Şahin, Burak Altunsoy, Serkan Beşiroğlu ve Alperen Aldanmaz gibi önemli isimler yer alıyor.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.06.01 15:36 - Son Güncellenme: 2021.06.01 15:36 - HABER MERKEZİ
A