Şeyma Subaşı: Çok heyecanlıyım aşkım!

Şeyma Subaşı: Çok heyecanlıyım aşkım!

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda evlilik teklifini kabul ettiği Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin doğum günü için duygusal bir mesaj paylaştı

2021.06.21 10:07 - Son Güncellenme: 2021.06.21 10:08 - Magazin
A
Şeyma Subaşı: Çok heyecanlıyım aşkım!

Şeyma Subaşı, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Al Saloussi'den evlilik teklifi almış, sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti.

Nikah masasına oturmak için gün sayan 30 yaşındaki Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin doğum gününü duygusal bir mesaj ve aşk dolu fotoğraflarla kutladı.

Sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını da paylaşan Şeyma Subaşı, şu ifadeleri kullandı:

"Senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez... Aile olmak için sabırsızlanıyorum. Harika bir koca ve baba olmanı izlemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte paylaşacağımız gelecek için çok heyecanlıyım aşkım."

115 BİN TL NAFAKA KESİLECEK

Şeyma Subaşı, 2017'de evlendiği Acun Ilıcalı'dan bir yıl sonra boşanmıştı. Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, kızı Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeniyor. O dönem yapılan protokole göre, Subaşı, nikah masasına oturduğunda 115 bin TL'lik nafakayı alamayacak.

"HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

Subaşı ilişkisi hakkında, "Bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.

"MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" demişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.21 10:07 - Son Güncellenme: 2021.06.21 10:08 - Sevcan Sarıkaya
A