Seyir halindeki yolcu minibüsü böyle yandı

Seyir halindeki yolcu minibüsü böyle yandı

Edirne'de içinde 23 yolcu bulunan şehir içi minibüsü, seyir halindeyken alev aldı. Yangın sırasında kapılar levyelerle güçlükle açılarak yolcular kurtarıldı.

2012.10.11 19:48 - Son Güncellenme: 2012.10.11 19:48 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Seyir halindeki yolcu minibüsü böyle yandı

Alınan bilgiye göre, şehir içi ulaşımda çalışan Tuncay Yavuzkaya idaresindeki 22 M 0064 plakalı yolcu minibüsü, Trakya Üniversitesi (TÜ) Balkan Yerleşkesi durağı yakınlarında motor bölümünden alev aldı. Sürücü Tuncay Yavuzkaya, aracı hemen kenara çekti ve kapıları açmak istedi ancak kapılar açılmadı. Yavuzkaya, şöför kapısından inerek bağajdan aldığı levye ile minibüsün kapılarını çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile açtı ve minibüste bulunan 23 yolcunun dışarı çıkmasını sağladı. Kısa sürede olay yerine gelen Edirne Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürürken, minibüs kullanılamaz hale geldi.
Araç sürücüsü Yavuzkaya, "Yangın elektrik kontağından kaynaklandı. Aracı hemen kenara çekip kapıları açmak istedim ancak kapılar açılmadı. Daha sonra aşağı inerek levyelerle kapıyı açarak yolcuları tahliye ettik. Yangın tüpleri ile müdahale ettik ancak söndüremedik" dedi.
İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen minibüs daha sonra çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.10.11 19:48 - Son Güncellenme: 2012.10.11 19:48 - HABER MERKEZİ
A