Sevgilisinin evine giren gencin hazin sonu

Sevgilisinin evine giren gencin hazin sonu

Güngören'de kız arkadaşının evine girdiği iddia edilen genç, kızın ağabeyi tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü

2012.01.19 09:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sevgilisinin evine giren gencin hazin sonu

Güngören'de saat 17.30 sıralarında 155 polis imdat telefonunu arayan bir kişi, evlerine zorla giren bir kişiyi bıçakla yaraladığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine Fevzi Çakmak Caddesi Mehtap sokakta bulunan adrese giden polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan ve soyadı öğrenilemeyen Cemal isimli genci boğazı kesilmiş bir şekilde ölü olarak buldu. Polis, evde oturan ve ihbarı yaptığı belirtilen Berat.E. ile kız kardeşleri B.E (11) ve Dilan E. (17)'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

BOĞAZINDAN BIÇAKLADI
Cinayeti işlediği iddia edilen B.E'nin emniyetteki ilk ifadesinde kız kardeşi Dilan E'nin kendisini telefonla arayarak, Cemal isimli erkek arkadaşının zorla eve girdiğini söylediğini belirtti. Kız kardeşinin telefonu üzerine eve gittiğini ifade eden ağabey B.E., Cemal isimli genç ile kavga ettiğini, kavga sırasında Cemal'i bıçakladığını söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin cinayetin yaşandığı dairede çalışmalarını tamamlamasının ardından Cemal isimli gencin cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.01.19 09:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A