Serenay Sarıkaya'nın İstanbul Sözleşmesi açıklamasına tepkiler çığ gibi
Türkiye, 4 Ekim Cuma günü İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in canice öldürülmesiyle sarsıldı. Yaşanan bu kadın cinayetleriyle ilgili ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, "Bu duruma gelmemizin sebeplerinden birinin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap tepki çekti.
2024.10.08 11:43 - Son Güncellenme: 2024.10.08 11:46 - Magazin - HALKTV
Türkiye her sabah yeni bir kadın cinayeti haberi ile uyanmaya devam ediyor. 4 Ekim Cuma günü İstanbul Fatih'te yaşanan ve Türkiye'yi derinden sarsan olayda, 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki kadın Semih Çelik tarafından canice öldürüldü.
Yaşanan bu kadın cinayetleri ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'ya da soruldu. Sarıkaya, muhabirin, "Bu duruma gelmemizin sebeplerinden birinin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bunlarla ilgili söyleyebilecek hakikaten bir şeyim yok. Ben bir kadın olarak daha duygusal bir tarafından bakıyorum." diyerek cevap verdi.
İstanbul Sözleşmesi ile ilgili söyleyecek bir şeyi olmadığını söyleyen Sarıkaya'ya sosyal medyadan tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları:
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:26
-
02:28
-
00:21
-
00:26
-
03:15
En Çok Okunanlar
- Bursa'da faciadan dönüldü! 18 ev alev alev...
- Bursa'da iki mahalle birbirine bağlanacak!
- Bursalıların beklediği haber geldi!
- Uludağ'daki otel yangınında can veren...
- Bursa için uyarı üstüne uyarı! Kuvvetli...
- Bir gün bile elden ödemeyin! Cezası 40 bin TL
- Bursa'da kendi mücadelesini kaybetti: Bir...
- Bursa'da kamyonet metro bariyerlerine...
- Emekli bayram ikramiyesi 4 bin TL oldu:...
- Bir kıtayı yerinden oynatan deprem!...
- Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru
- Bursa'da şoke eden iddia: Ev sahibi sahte...
- Son zamanların en büyüğü: Myanmar 7.7!
- Öldüren şaka! Küçük kızı hayattan kopardı
- İlkokulda mide bulandıran olay: Tacizci...