Serenay Sarıkaya'dan aşk açıklaması geldi!

Serenay Sarıkaya'dan aşk açıklaması geldi!

Serenay Sarıkaya, bir derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. Verdiği pozları sosyal medya hesabından da yayınlayan Sarıkaya, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

2021.07.07 10:54 - Son Güncellenme: 2021.07.07 10:56 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Serenay Sarıkaya'dan aşk açıklaması geldi!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Elle dergisinin yeni sayısına konuk oldu. 

Dergiye konuşan ünlü oyuncu,  "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim" yanıtını verdi.

"O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum" diyen 29 yaşındaki oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim" açıklamasıyla dikkat çekti.

Kendisinden 19 yaş büyük Cem Yılmaz'la birlikteliği geçtiğimiz aylarda sona eren Sarıkaya, "Arkadaşların neden senden yaşça büyük?" sorusunu da cevapladı.

"Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum."

BERGEN FİLMİNDE ROL ALMAYACAK

Serenay Sarıkaya'nın yıllardır beklediği ve tam 4 kez ertelenen Bergen'in hayatının anlatıldığı filmin çekimleri baharda başlayacaktı. Ama güzel oyuncudan hayranlarını üzecek haber geldi. Sarıkaya, çekim tarihlerinin iş takvimiyle uyuşmadığını söyledi.

Serenay Sarıkaya Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Bergen filminde oynamayacağını duyurdu.

Sarıkaya, 'Sevgili arkadaşlar; yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim Bergen'in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.07 10:54 - Son Güncellenme: 2021.07.07 10:56 - HABER MERKEZİ
A