Serenay Sarıkaya aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu

Serenay Sarıkaya aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu

Aşk hayatında hızlı geçişler yaşayan Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün'ün ardından birlikte olduğu bir diğer oyuncu Melisa Şenolsun'dan geçtiğimiz ay yollarını ayırmıştı. Son olarak Evirgen, ünlü manken Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündeme gelmeye başladı.

2021.09.11 16:40 - Son Güncellenme: 2021.09.11 16:41 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Serenay Sarıkaya aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu

Serenay Sarıkaya'nın, geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen'in sahibi olduğu Gizli Kalsın'a gittiği öne sürülmüştü. Evirgen'in, "içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan oyuncu için mekanı kapattığı" haberleri çıkmıştı. Çalışanlara talimat veren ünlü işletmecinin, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı iddia edilmişti.Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Sarıkaya, magazin muhabirlerinin, "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu karşısında konuyla ilgili açıklama yaptı.

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen 29 yaşındaki güzel, "Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia" dedi."Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" şeklinde konuşan Serenay Sarıkaya, söz konusu söylentilerin asılsız olduğunu vurguladı."Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" şeklinde konuşan Serenay Sarıkaya, söz konusu söylentilerin asılsız olduğunu vurguladı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.09.11 16:40 - Son Güncellenme: 2021.09.11 16:41 - HABER MERKEZİ
A