Serenad Bayraktar'ın ilk şarkısı: Kabul Ettim

Serenad Bayraktar'ın ilk şarkısı: Kabul Ettim

Başarılı trompet sanatçısı Serenad Bayraktar'ın ilk şarkısı "Kabul Ettim", GTR Müzik etiketiyle 22 Ocak'ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.

2021.01.24 14:17 - Son Güncellenme: 2021.01.24 14:17 - Magazin
A
Serenad Bayraktar'ın ilk şarkısı: Kabul Ettim

Alternatif Türk pop tarzındaki eğlenceli parça bir o kadar da dramatik bir müzikal alt yapıyla dinleyiciye keyifli bir ahenk sunuyor. "Kabul Ettim" şarkısının söz ve müziği Serenad'a düzenlemesi ve prodüktörlüğü ise Genco Arı'ya ait. Prodüksiyonda Burcu Kaytmaz Arı'nın katkılarıyla tamamlanan şarkıda aşkla gelen her tecrübeyi pozitif bir bakış açısıyla karşılamanın önemi vurgulanıyor.

Klip Youtube'da yayında!

Kazım Yıldırım yönetmenliğinde Düzce'de bir villada çekilen klipte Serenad'ın doğallığı dikkat çekerken, "Kabul Ettim" keyif ve drama kavramlarıyla görsel olarak şarkıyı bütünlüyor. Mutlu bir çiftin tartışmasıyla evi terk eden eşin ardından üzüntü yaşayan bir kadının, bilinçli seçimleriyle eşiyle tekrar mutluluğu yakalamasını anlatıyor. İlişkilerde bireysel pozitif seçimlerin önemi vurgulanırken farkındalıklı bireylerin birbirlerini her yönleriyle kabul etmesiyle ilişkinin ulaşabileceği mutluluğa vurgu yapılıyor.

"Evrenin bana sunduğu her şeyi kabul ediyorum" diyen Serenad Bayraktar, müzisyen bir ailede büyüdü. Müzikal hayatına küçük yaşta TRT çocuk korosunda başladı. Hollanda'nın Rotterdam kentinde bulunan Codarts Universitesi'nde müzik yolculuğuna trompet eğitimi ile devam eden müzisyenin birçok ulusal ve uluslararası yarışmada birincilik ödülleri ve dereceleri buluyor. 2020 yılından itibaren Genco Arı ile projeler yapmaya başlayan ve halen Rotterdam'da yaşayan Serenad, trompet ve ses eğitimine devam etmektedir.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.24 14:17 - Son Güncellenme: 2021.01.24 14:17 - Ali Yaşar
A