Seren Serengil: Annemi engelledim

Seren Serengil: Annemi engelledim

Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman, Gülben Ergen'in Instagram'daki fotoğrafını beğendi. Bunu gören Serengil'in, annesini sosyal medyadan sildiği iddia edildi. Çıkan haberlerden sonra Serengil, annesini iki ay önce engellediğini söylerken, bunun nedenini de açıkladı.

2021.01.03 01:43 - Son Güncellenme: 2021.01.03 01:44 - Magazin
A
Seren Serengil: Annemi engelledim

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, "Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen ve Dumping Sendromu nedeniyle riskli bir ameliyat geçirecek olan  Seren Serengil, annesi ile ilgili hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Nevin Teoman, kızının uzun zamandır küs olduğu ve dava açarak aldırdığı tedbir kararına uymaması sonucu Serengil'in hapishaneye girmesine neden olan Gülben Ergen'in albüm fotoğrafını beğendi.

İddiaya göre; Bunu gören Serengil, annesini sosyal medyadan silip engelledi. Çıkan haberlerden sonra Serengil suskunluğunu bozdu.

Serengil, "Ben annemi iki ay önce Instagram'da engelledim. Çünkü benim hakkımda yorumlar yapıyorlar sonra da benim sayfamda annemi etiketliyorlar. O da görünce çok üzülüyor ve cevap veriyor, anne işte tutamıyor kendini... Benim annem hayatı boyunca, evladını hapise sokan birini like'lamaz. O karşısında kalkan olur. Anneme, 'sayfada sizinle ilgili yorum var' diye link yolluyorlar. O da link basıyor o sayfa açılıyor. Yanlışlıkla da beğeniyor." dedi.

SEREN SERENGİL İLE GÜLBEN ERGEN ARASINDA NELER OLMUŞTU?

Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu iddiaları üzerine Yeşim Salkım ve Seren Serengil, Gülben Ergen'i eleştirmişti.

Gülben Ergen'in avukatı müvekkiline hakaret ettiği iddiasıyla Seren Serengil hakkında tedbir kararı verilmesini talep etmişti. İstanbul 10. Aile Mahkemesi, 17 Ekim 2017 tarihinde, Seren Serengil'in tedbiren 6 ay süreyle Ergen'e, 30 metreden fazla yaklaşmama, hakaret etmeme, şiddet uygulamama tedbir kararı vermişti. Gülben Ergen'in tedbir kararını rağmen kendisine omuz attığı, tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Seren Serengil hakkında suç duyurusunda bulundulmuştu.

Cumhuriyet savcılığının talebini değerlendiren İstanbul 11. Aile Mahkemesi, Seren Serengil hakkında, 3 gün tazyik hapsi vermişti. Ayrıca, Seren Serengil'in mahkemenin tedbir kararını bir kez daha ihlal etmesi durumunda, 15 günden da 30 günü tazyik (zorlama) hapsi verileceğine ilişkin uyarılmasına karar verilmişti.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.03 01:43 - Son Güncellenme: 2021.01.03 01:44 - Kübra Coşar-pasif
A