Serdar Aziz'in taraftardan ilginç isteği
Bursaspor'un genç yeteneği Serdar Aziz, taraftara ilginç bir istekte bulunarak, "Beni 'Bursalı Serdar' diye çağırın" dedi.
2011.08.11 13:40 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
Geçtiğimiz sezon hiç düşünmeden Bursaspor ile sözleşme uzatan ve gösterdiği performans ile taraftarın gönlüne taht kuran Serdar Aziz, ilginç bir istekte bulundu. Yeşil-beyazlı taraftarların en çok sevdiği futbolcular arasında zirvede bulunan Serdar Aziz, "Bir Bursalı olarak taraftarımızın beni 'Bursalı Serdar' diye çağırması gurur verici olur" dedi.
Bursaspor'u ve taraftarı çok sevdiğini dile getiren Serdar, "Bazen taraftarımızı uzun uzun izlemek istiyorum. Çünkü bir takımı oyuna nasıl motive edeceklerini çok iyi biliyorlar. İnşallah isteğimi geri çevirmezler ve bende gururla tribünlere koşarım" diye konuştu.