Sercan kaleci oldu, arkadaşları onu avladı

Sercan kaleci oldu, arkadaşları onu avladı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, sabah antrenmanı ile çalışmalarına devam etti. Kaleye geçen golcü futbolcu Sercan'ı takım arkadaşları şut yağmuruna tuttu.

2011.07.16 14:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sercan kaleci oldu, arkadaşları onu avladı

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. 2 grup halinde yapılan çalışmada bu akşam oynanacak PSV Eindhoven maçında forma giyecek oyuncular taktik ağırlıklı hafif bir antrenman yaptı. Diğer grup ise ısınma koşuları ile başladı, daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması ve tempolu koşular gerçekleştirdi. Bursaspor bugün TSİ ile 19.00'da PSV Eindhoven ile oynayacağı 3.hazırlık maçı ile çalışmalarını sürdürecek.

MİLLER YİNE MAÇIN KADROSUNDA YOK

Eşi ile yaşadığı problemleri bahane göstererek takımdan ayrılmayı kafasına koyan Kenny Miller'ı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam,

PSV Eindhoven maçının kadrosuna almadı. Hazırlık maçlarının hiç birinde forma giyemeyen Miller, antrenmanlarda ise yedek kadroyla birlikte çalışıyor.
GOLCÜ SERCAN KALECİLİĞE ÖZENDİ

Takımın sabah antrenmanında kaleye geçen Sercan'ı takım arkadaşları şut yağmuruna tuttu. Kaleci eldivenlerini takmayı ihmal etmeyen Sercan, kaleciliğe özendiğini söyledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.07.16 14:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A