Şener Öztürk'ten ANASİAD Başkanı Eyüp Kutlucan'a ziyaret
AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Şener Öztürk seçim çalışmaları kapsamında ANASİAD Genel Başkanı Eyüp Kutlucan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
2015.03.17 10:03 - Son Güncellenme: 2015.03.17 10:04 - Projeler - HABER MERKEZİ
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Şener Öztürk" " Bugün AK Parti'ye kendisine özgüveni olan birçok arkadaşımız aday adaylığı müracaatlarını yaptılar, mülakata girdiler. Hepsi de saygıdeğer ve kıymetli insanlar. Bu safhada benim de bu ülke adına söyleyecek sözüm, koyacak taşım olduğunu düşünerek ´Bismillah´ dedim ve yola çıktım. Benim bu yarışta kimseyi yenmek gibi bir düşüncem yok. Burada doğru olan neyse, hakkı olan kimse onun başarıya ulaşmasını temenni ediyorum. Bu süreçte bizlere her zaman destek vererek onurlandıran hemşehrimiz ve ANASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kutlucan'a ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Öztürk'ün ardından ANASİAD adına konuşma yapan Genel Başkan Eyüp Kutlucan" bizler her birimiz ülkemizin farklı yerlerinde doğmuş fakat Bursa'da doyan insanlarız. İş dünyasının bireyleri olarak iş dünyasının sorunlarını yakından bilen uzun yıllar bürokrat olarak devletin değişik kademelerinde görev yapan Şener Öztürk kardeşimizde kutsal bir yola çıkmıştır. Biz de kendisine bu kutsal yolda başarılar diliyor ve desteklerimizi kendisine ifade ediyoruz. Seçildiği takdirde doğu ile batı arasında köprü olacaktır" dedi.