Sena Kaleli, Engelliler Meclisi'ni ziyaret etti

Sena Kaleli, Engelliler Meclisi'ni ziyaret etti

Bursa Kent Konseyi (BKK) Engelliler Meclisi, üyelerinin sıkıntılarına çözüm üretmek için düzenlediği haftalık toplantılarında bu kez Bursa Milletvekili Sena Kaleli'yi ağırladı.

2013.03.04 13:25 - Son Güncellenme: 2013.03.04 13:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Sena Kaleli, Engelliler Meclisi'ni ziyaret etti

Bursa Kent Konseyi (BKK) ofislerinde yapılan haftalık toplantılarda, Engelliler Meclisi üyelerinin gündelik yaşamda karşılaştığı sıkıntılar, çözüm yolları konuşuluyor. Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin son toplantısına, Bursa Milletvekili Sena Kaleli konuk oldu. Engelli bireyler için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaleli, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi.
Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, her Perşembe günü yaptıkları toplantılarda engellilerin yaşadığı sıkıntıları konuştuklarını, konusunda uzman kişileri ağırlayarak bilgi aldıklarını ve gelişmeleri üyelere en hızlı ve doğru şekilde aktardıklarını belirtti. Sönmez, toplantıya katılan Bursa Milletvekili Sena Kaleli'ye teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.03.04 13:25 - Son Güncellenme: 2013.03.04 13:26 - HABER MERKEZİ
A