Selin Şekerci'den ilk paylaşım geldi!

Selin Şekerci'den ilk paylaşım geldi!

Selin Şekerci ve sevgilisi İbrahim Selim, artık ilişkisini saklamıyor. Dün birlikte ilk paylaşımını yapan çift, takipçilerini güldürdü.

2021.07.08 17:01 - Son Güncellenme: 2021.07.08 17:05 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Selin Şekerci'den ilk paylaşım geldi!

Selin Şekerci ile İbrahim Selim'in yeni bir birlikteliğe yelken açtığı ve ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiği söylentileri doğru çıktı.

32 yaşındaki Selin Şekerci, İbrahim Selim ile ilişkisinin sorulması üzerine "Evet, haberler doğru. Şu anda her şey çok güzel ve yolunda" dedi.

Birkaç gün önce Selin Şekerci'nin doğruladığı ilişki, ikilinin birlikte tatile çıkmasıyla belgelenmiş oldu. Dün gece de ilk çift paylaşımı geldi.

İLK PAYLAŞIM GELDİ 

Eğlenceli kişilikleriyle bilinen ikili, programda kaynaşmalarına atıf yaparak bir "İbrahim Selim ile Bu Gece" esprisi yaptı.

"Hanımlar, beyler... 'Selin Selim ile Bu Gece'nin konuğu İbrahim Şekerci" diyen çift, "Nasıl şaka?" diye sorarak takipçilerini çok güldürdü.

TATİLDE GÖRÜNTÜLENDİLER 

Selin Şekerci (32) ve kendisi gibi oyuncu sevgilisi İbrahim Selim (42), ilk kez Marmaris'te Barba Saranda isimli mekanda objektiflere yansıdı.

Sabah saatlerinde kahvaltı yapan çift, soluğu denizde aldı. Dalgalı denizde yüzmekte zorlanan ikiliden İbrahim Selim, gazetecileri fark edince panik yaptı.

'NE YAPACAĞIZ ŞİMDİ?'

Sevgilisine gazetecileri gösteren Selim, "Ne yapacağız şimdi?" diyerek sitem etti. Selim'in aksine Şekerci'nin rahat hareketleri dikkat çekti.

İbrahim Selim'in, "Gitmezlerse sudan çıkmam cevabı karşısında kahkaha atan oyuncu, soluğu gazetecilerin yanında aldı. Şekerci, "Lütfen daha çekmeyin. Çıksın adam artık sudan" diyerek muhabirleri ikna etti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.08 17:01 - Son Güncellenme: 2021.07.08 17:05 - HABER MERKEZİ
A