Selin Ciğerci: Gökhan gece kulüplerinde eğlensin! Aklı kalmasın

Selin Ciğerci: Gökhan gece kulüplerinde eğlensin! Aklı kalmasın

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Alaçatı'da bir mekanda kahvaltı çıkışı magazincilerle sohbet etti. Eşi Gökhan Çıra'nın yanında olmadığını ve akşama görüşeceklerini söyleyen Ciğerci, parmağındaki gösterişli yüzüğüyle dikkat çekti.

2021.06.24 10:55 - Son Güncellenme: 2021.06.24 10:55 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Selin Ciğerci: Gökhan gece kulüplerinde eğlensin! Aklı kalmasın

Bodrum'u Çeşme'den daha çok sevdiğini ifade eden Selin Ciğerci, "Bekar olup da çapkınlığa çıkarsın ya, işte Çeşme'de sanki o hava var. O yüzden Bodrum'u daha çok seviyorum" dedi.

"ÇOĞU ARKADAŞI BEKAR" 

Eşi Gökhan Çıra'nın Çeşme'de çok futbolcu arkadaşı olduğunu belirten fenomen, "Gökhan'ın arkadaşlarının çoğu bekar. Eşim onlarla da vakit geçirmek istiyor. Ben de ortama ayak uydurmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Selin Ciğerci, "Eşimle 18 yaşımdan beri beraberim. Gece hayatını, gezmeyi tozmayı pek görmediği için o ortamları bilmiyor. Ben de bunları yaşasın ki aklı kalmasın istiyorum. Çünkü merak ediyor ve istiyor" sözleriyle şaşırttı.

"YANLIŞ YAPARSA KENDİ YAPAR" 

37 yaşındaki fenomen, "Bunu da ilk kez söylüyorum. Gezsin, tozsun, gece kulüplerinde arkadaşlarıyla eğlensin. Ama yanlış yaparsa kendine yapar. Bu benim için de geçerli tabi" yorumunda bulundu.

"500'E YAKIN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYORUM" 

Kendi ismini verdiği kozmetik markasıyla ilgili İzmir'e yer açmayı düşünen Ciğerci, "Pandemi işlerimi çok etkiledi. Kadınlar maske takıyor, morali bozuk oluyor. O yüzden makyaj malzemesi almak istemiyor. İşler bayağı bozuldu ama sağlığımız yerinde çok şükür. İşimi büyütmek istiyorum. Şu anda 500'e yakın kişiye istihdam sağlıyorum" dedi.

"EVLAT EDİNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM" 

Çocuk sahibi olmakla ilgili soruya Selin Ciğerci, "Allah herkese anne olmayı nasip etsin. Kısmetimde varsa bir evlat edinmeyi düşünüyorum. İngiltere vatandaşlığı için başvuru kabul edildi. Oraya yatırımcı kimliğimle gidiyorum. Küçük mutlu bir aile yaşamı hayal ediyorum" yanıtını verdi.

Çocuk sahibi olma konusunda Deniz Akkaya ile olan dava sürecinden bahseden fenomen, "Herkes iyi olsun, o da iyi olsun. Kızıyla mutlu yaşasın. O döneme çok yıprandım ve üzüldüm" açıklamasını yaptı.

Ciğerci, "Belki ona bazı şeyleri yanlış aksettiler ve kendini kötü hissettiği için öyle konuşmak zorunda kaldı. Kimseye düşmanlığım yok. Herkes benimle ilgili istediği şeyi söyleyebilir, arkamdan konuşabilir, argo cümleler kullanabilir ama bana 'merhaba' demesin" sözleriyle tavrını ortaya koydu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.24 10:55 - Son Güncellenme: 2021.06.24 10:55 - HABER MERKEZİ
A