Selçuk Özdağ: Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağım

Selçuk Özdağ: Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağım

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Evinin balkonuna kamera yerleştirip çığırtkanlığa girişmek bildik bir numaradır" ifadesine Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan yanıt gecikmedi. Özdağ, Bahçeli hakkında yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

2021.01.26 17:31 - Son Güncellenme: 2021.01.26 17:32 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Selçuk Özdağ: Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'a yapılan saldırıyı kendisinin organize ettiğini ileri sürdü. Bahçeli, "Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip 'Bana saldırdılar' çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin iddialara yanıt veren Selçuk Özdağ,  "Kendisini ispata davet ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanını, İçişleri Bakanını ve Adalet Bakanını göreve davet ediyorum. Failleri ve arkasında olanlar ortaya çıkarılsın. Son zamanlarda bu üç saldırı ile birlikte gazetecilere ve siyasetçilere toplamda 18 saldırı oldu. Bu saldırıların hepsinde HTS kayıtları incelensin. Dosyalar normal savcılıktan alınsın hepsine birlikte bakılsın. Tek tek araştırılsın" dedi. 

Özdağ yarın Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.01.26 17:31 - Son Güncellenme: 2021.01.26 17:32 - HABER MERKEZİ
A