Selçuk Bayraktar'dan TUSAŞ açıklaması!
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TUSAŞ terör saldırısı ile ilgili paylaşımda bulundu. Bayraktar "Milli Teknoloji Hamlesi yolundan asla ve asla dönmeyeceğiz!" dedi.
2024.10.23 19:19 - Son Güncellenme: 2024.10.23 19:20 - Güncel - SOSYAL MEDYA
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TUSAŞ terör saldırısı ile ilgili sosyal medyasından paylaşımda bulundu.
Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı şu şekilde;
TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.
Aziz Milletimizin başı sağ olsun...
Hayatımızı vakfettiğimiz Milli Savunma Sanayii ve Milli Teknoloji Hamlesi yolunda bu menfur saldırılar biz Türk mühendislerini, teknisyenlerini ve savunma sanayii çalışanlarını asla yıldıramayacak.
Bizler bu toprakların geleceğini inşa eden nesiller olarak, vatanımız ve milletimiz için kanımızla, terimizle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu yolda attığımız her adımla şehitlerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacak ve milletimizin gururunu daima yücelteceğiz.
Hiçbir tehdit, hiçbir saldırı bizi bu yoldan çeviremeyecek.
#MilliTeknolojiHamlesi yolundan asla ve asla DÖNMEYECEĞİZ!"
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
07:32
-
00:49
-
02:25
-
00:26
-
04:17
En Çok Okunanlar
- Bozbey açıkladı! Bursa'da İmamoğlu'na...
- Gündeme bomba gibi düşen iddia sonrası...
- Meteoroloji'den Bursa'ya yağış uyarısı!...
- Türk mobilya devi üretimi durdurdu!...
- Bursa'da iki şirket adım adım iflasa gidiyor!
- Türkiye'nin 40 yıllık süt devi konkordato...
- Bankada parası olanlar dikkat!
- Şişli Belediyesi'nde kayyum dönemi!...
- Bayram tatili kaç gün olacak? 9 gün mü...
- AK Parti Bursa'dan olaylara ilişkin flaş...
- Amasya'da acı son! Çay demlemek isterken...
- Böyle saldırdı! Bursa'da 'kaynakçılık'...
- Bursa'da feci motosiklet kazası!...
- Bursa metrosunda ortalık bir anda karıştı!...
- Bursa'da iftar saati yol kavgasında...