Selahattin Adıgüzeller'in üçüncü kitabı "Ne Yazayım Abime?" çıktı

Selahattin Adıgüzeller'in üçüncü kitabı "Ne Yazayım Abime?" çıktı

Bursada Bugün'ün usta köşe yazarlarından Selahattin Adıgüzeller'in üçüncü kitabı "Ne Yazayım Abime?" çıktı.

2021.01.20 14:58 - Son Güncellenme: 2021.01.20 15:08 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Selahattin Adıgüzeller'in üçüncü kitabı "Ne Yazayım Abime?" çıktı

Bursa basınının yakından tanıdğı deneyimli gazeteci ve köşe yazarı Selahattin Adıgüzeller'in üçüncü kitabı olan "Ne Yazayım Abime?" Sentez Yayıncılık'tan çıktı. Okuyucuyla buluşan yeni kitap, Adıgüzeller'in şiirleri, köşe ve duvar yazılarından oluşuyor. Meslekte 30 yılı geride bırakan Adıgüzeller, "Söz uçar yazı kalır" mottosuyla okurların beğenisine sunulan kitabının önsözünde; yayın sürecini  "Ne Yazayım Abime adlı bu kitabımda gazete arşivleri arasında sararıp solmasına gönlümün razı olmadığı, güncelliğini yitirmeyen bazıları ödül almış yazılarımdan bir seçmece yaptım" sözleriyle açıklıyor.

'Hayata Dair', 'Siyasete Dair' olarak iki farklı bölümün bulunduğu kitapta toplamda 80 köşe yazısı yer alıyor. 

Selahattin Adıgüzeller kimdir?

Gazeteciliğe 1988 yılında Bursa Uludağ Gazetesi'nde muhabir olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Milliyet, Güneş, Ekspres, Bursa Hakimiyet ve Olay gazetelerinde çalıştı. 

Muhabirliğin dışında, ilçe haberler müdürlüğü, sayfa editörlüğü, reklam metni yazarlığı gibi alanlarda görev yapan Adıgüzeller, 1995'den itibaren mesleğini Bursa'da köşe yazarı olarak sürdürmektedir.

Kent, ülke ve dünya gündemine dair güncel konuları, olayları, kendine özgü mizahi bir dille işleyen Selahattin Adıgüzeller'in 'Bursa'nın Ufak Tefek Aşkları' ve 'Yazmışım Anasını Ben Bu Medyanın' adlı iki kitabı daha bulunmaktadır. 

BGC ve ÇGD üyesi olan yazar, evli ve iki çocuk babasıdır. Sürekli Basın Kartı sahibidir. Adıgüzeller, güncel yazılarıyla haftada 6 gün Bursada Bugün okuyucularıyla buluşuyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.20 14:58 - Son Güncellenme: 2021.01.20 15:08 - HABER MERKEZİ
A