Sel 257 can aldı!
Pakistan'da şiddetli yağışların neden olduğu sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 257'e ulaştı.
2014.09.11 10:47 - Son Güncellenme: 2014.09.11 10:47 - Dünya - HABER MERKEZİPencap eyaleti ve Keşmir bölgesinde 2 Eylül'den beri etkili olan muson yağmurları nehirlerin taşmasına neden olurken, 2 bin 235 köyün sular altında kaldığı bildirildi.
Ulusal Afet Yönetim Kurumu'nun yayınladığı raporda, ölenlerin sayısının, Pencap'ta 179, Azat Keşmir bölgesinde 64, Giltit'te 14 olmak üzere toplam 257 olduğu belirtildi.
Sel basan köylerde 9,515 evin zarar gördüğü, 2,881 evin ise tamamen tahrip olduğu, 1,121,987 kişinin de etkilendiği kaydedildi.
Selin vurduğu bölgelerde ordu birlikleri ile sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Pencap Başbakanı Şahbaz Şerif, sular altında kalan bölgeleri gezerek çalışmaları yakından takip ediyor.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
02:36
-
01:38
-
04:23
-
01:13
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın o mahallesindeki sorun...
- Kuzey Kıbrıs'ta asgari ücret 37 bin 818 TL...
- Bursa'da kayıp engelli adamın 12'nci günde...
- Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden...
- Bursa'da hafta sonu Ulu Cami'ye yoğun...
- Bursaspor cepten yedi!
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Bursa'da psikolojik sorunları olan genç...
- Eski eşinin üzerine benzin döküp ateşe...
- Ormanlık alanda korkunç cinayet! Dili ve...
- Bursa'da sis kazayı beraberinde getirdi
- Hacı Sabancı'nın babalık davası sonuçlandı!
- Bursa'da üretim yapan Tat Gıda'dan 1,1...
- Bursa'da sokak ortasında kadını rahatsız...
- Bursa'da 10 yıldır aranan hükümlü, tek...