Şehit için düzenlenen törene yaralı asker de katıldı

Şehit için düzenlenen törene yaralı asker de katıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin için tören düzenlendi. Törene patlamada yaralanan bir asker de katıldı.

2016.01.21 11:51 - Son Güncellenme: 2016.01.21 11:53 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Şehit için düzenlenen törene yaralı asker de katıldı

Diyarbakır Asker Hastanesinde düzenlenen törende, şehidin Türk  bayrağına sarılı naaşı, katafalka konuldu. Törende, şehidin öz geçmişi okundu,  dua edildi.

Daha sonra şehidin cenazesi, Manisa'ya uğurlandı.

YARALI ASKER DE KATILDI

Törene, Vali Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim  Yılmaz, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, Diyarbakır 2.  Birleştirilmiş Hava Harekat Merkez Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, 16.  Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, İl Emniyet Müdürü Adnan  Taşdan ve Diyarbakır Asker Hastanesi Baştabibi Hava Albay Servet Emeksiz ile patlamada yaralanan silah arkadaşı da tekerlekli sandalyeyle katıldı.

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerindeki operasyon sırasında, dün PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 2 asker yaralanmış, Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı askerlerden Şahin, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.


 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.01.21 11:51 - Son Güncellenme: 2016.01.21 11:53 - HABER MERKEZİ
A