Şehit asker gözyaşlarıyla uğurlandı

Şehit asker gözyaşlarıyla uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Hacıbey Deresi üzerinde kaçakçılık için kullanılan ilkel teleferiğin halatını keserken suya düşüp şehit olan asker toprağa verildi.

2013.05.09 16:50 - Son Güncellenme: 2013.05.09 16:51 - Güncel
A
Şehit asker gözyaşlarıyla uğurlandı

 


 

Perşembe İlçesi Tepeköy Köyü Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Şehit Uzman Onbaşı Gökhan Günbey'in babası Mahsar Günbey, annesi Emine Günbey, kız kardeşi Huriye Günbey, Polis, askeri ekran ve 5 bine yakın vatandaş katıldı. Cami avlusunda İl Müftüsü Musa Kolukısaoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Uzman Çavuşun cenazesi omuzlarda taşınarak aile kabristanlığına götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

AİLESİNE MADDİ DESTEK VERİYORDU

Bekar olan Gökhan Günbey'in  (24) yaklaşık iki yıl önce Hakkari'ye tayin olduğu, hastalığı nedeniyle rahatsız olan annesinin tedavisi için izin alarak sık sık Ordu'ya geldiği belirtildi. Bir ay önce izin alarak yeniden Ordu'ya gelen Günbey'in, beyninde tümör olan annesi Emine Günbey'i Ankara'ya götürdüğü ortaya çıktı. Annesinin köyden rahat bir şekilde il merkezindeki hastaneye gitmesi için de otomobil satın alan Gökhan Günbey'in ailesine maddi destek verdiği belirtildi. Şehit Günbey'in annesi için satın aldığı otomobilin camlarına Türk bayrağı ve şehidin fotoğrafları asıldı.

Cenaze töreni sırasında ayakta durmakta güçlük çeken Günbey'in babası Mahsar Günbey yakınları tarafından tesilli edildi. Acılı baba, oğlunu son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurladı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 16:50 - Son Güncellenme: 2013.05.09 16:51 - boş7
A