Sedat Peker'den Tolga Ağar'a büyük suçlama

Sedat Peker'den Tolga Ağar'a büyük suçlama

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, şebekesine yönelik operasyonun ardından çektiği ikinci videoda eski içişleri bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ı, tecavüze uğradığını öne sürdükten sonra ölüsü bulunan bir kadınla ilişkilendirdi.

2021.05.06 19:20 - Son Güncellenme: 2021.05.06 19:27 - Güncel
A
Sedat Peker'den Tolga Ağar'a büyük suçlama
01:48 Sedat Peker operasyonuna ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

İLGİLİ VİDEO

Sedat Peker operasyonuna ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

Halen yurt dışında bulunan Peker'in adamlarına geçen ay operasyon düzenlenmişti. Evi de aranan Peker, 2 Mayıs'ta yayınladığı ilk videoda operasyonu Ağar ve 'Pelikancılar'ın düzenlediğini öne sürmüştü.

İkinci videosunu bugün YouTube üzerinden yayınlayan Peker, "Aslanın inine giriyorsan parçalanmayı göze alacaksın" derken, kendisinin Türkiye'ye getirilmeye uğraşıldığını söyledi.

Peker, konuşmasının bir bölümümde şunları kaydetti: "Nusret diye bir kardeşimiz var etçi. Konunun diğer kahramanı Mehmet Ağar beyin oğlu Tolga Ağar. Yanında kız arkadaşı, Emir Sarıgül'ün evine geliyorlar Beykoz Konakları'nda. Onun bir alt sokağında da Mehmet Ağar beyin evi var. Ağar'ın yanında da Sezgin Baran Korkmaz var. Tolga Ağar kız arkadaşıyla otururken sohbet ederlerken, kokain de içiyorlar, Nusret'le kız da daha önce tanışıyormuş, Tolga'ya anlatıyor, 'Bu beni rahatsız ediyor' diyor. Tolga da hem kafası iyi, hem derin devletin başının oğlu, hem milletvekili... Unvan caf! Telefon açıyor eski kardeşimize... Nusret de telefonu açıyor. 'Sen böyle böyle yapmışsın akıllı ol' diyor. Etçi Nusret de küfür etmeye başlıyor. Tolga Ağar silahını çıkarıyor ateş ediyor."

Silah seslerini duyan Mustafa Sarıgül ve işadamı Korkmaz'ın yukarı çıktığını, Sarıgül'ün "Gereğini yapın" dediğini belirten Peker, orada bulunan emniyet müdürlerinin gereğini yapacağını söylediğini ancak bunu Ağar'ın engellediğini öne sürdü.

Peker, "Sonucunda Emir Sarıgül'ün şoförüne tek el ateş ettiriliyor ve arkadaş cezaevine gidiyor" dedi. Peker, anlattıklarının yalan çıkması durumunda, diyet olarak koyduğu sol elinin işaret parmağını keseceğini söyledi.

Peker, AK Parti'li Tolga Ağar'la ilgili bir başka iddiayı daha gündeme getirdi.

"Bu anlattıklarımın tek bir tanesi dahi yalan çıkarsa bu parmağımı keseceğim. Size söz veriyorum" diyen Peker, şu ifadeleri kullandı:

"Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, 'Tolga Ağar bana tecavüz etti' diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipçeğiz öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor."

Peker'in bahsettiği Yeldana Kaharman, Elazığ'da Mart 2019'da ölü bulunmuştu.

'Uyuşturucu' iddiası

Peker, şimdiye kadar hiç uyuşturucu satmadığını belirterek, evindeki operasyonda narkotik polislerinin bulunmasını eleştirdi.

Peker, İstanbul'un dünyanın en çok uyuşturucu kullanılan ikinci, Adana'nın da üçüncü kent olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Kolombiya'da Türkiye'ye gönderilecek 4 ton 900 kilo kokain ele geçirildi. Açıklama yapıyorlar, diyorlar ki; Bunlar İzmir Limanı'na gidecekti, bir kimya firmasına. Açıklama var, uydurmuyorum. Türkiye'de bunu teslim alacak yerle ilgili hiçbir operasyon yok."

Ne olmuştu?

Elazığ'da yaşayan 21 yaşındaki Kazakistanlı Yeldana Kaharman isimli kadın, evde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş olarak bulunmuştu. Vücudunda darp ya da kesik izi bulunmayan 21 yaşındaki Kaharman'ın intihar ettiği iddia edilmiş, ölümün Ağar ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.  İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği konuyla ilgili haberlere erişim engeli getirmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.05.06 19:20 - Son Güncellenme: 2021.05.06 19:27 - Kübra Coşar-pasif
A