Seda Sayan, Bursa'ya selam gönderdi

Seda Sayan, Bursa'ya selam gönderdi

Bursalı rekortmen ünlü börekçi Hasan Acar, Kanal D' de yayınlanan ve ünlü sanatçı Seda Sayan'ın sunduğu Gelinim Mutfakta programında yine şov yaptı.

2021.01.26 11:36 - Son Güncellenme: 2021.01.26 11:38 - Bursa Bölge
A
Seda Sayan, Bursa'ya selam gönderdi

Bursa'da yaptığı 2023 metre uzunluktaki börekle adını Guinnes Rekorlar Kitabı'na yazdıran Hasan Acar  katıldığı televizyon programlarıyla hem Bursa'yı hem de meşhur kol böreğinin tanıtımını yapıyor. Kanal D'nin sevilen programlarından Gelinim Mutfakta programında ünlü sanatçı Seda Sayan'ın konuğu olan Hasan Usta, programda gelinlere ve annelerine Bursa'nın meşhur kol böreğinin yapımını şovlarıyla gösterdi. 

Program sonunda kuliste ünlü sanatçı Seda Sayan ile Bursa sohbeti yapan Hasan Usta şunları söyledi: 

"Seda Sayan hanımefendi her zamanki güzelliği ve zerafetiyle bizleri programında konuk etti. Kendisine Bursa'mıza davet ettik. Unesco Somut Olmayan Miraslar kategorisindeki meşhur el açması böreğimizle ilgili süreci aktardık. Kendisi de bizlere el açması böreğimizi Yunanistan'a kaptırmayın. Seda ablanız sizin yanınızda mesajını verdi. Bursa'mızı özlediğini ve ilk fırsatta yeniden gelmek istediğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a ve tüm Bursalı hemşehrilerimize selamlarını iletti."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.26 11:36 - Son Güncellenme: 2021.01.26 11:38 - Yaman Kaya
A