Seçme sınavı başvuru tarihi uzatıldı

Seçme sınavı başvuru tarihi uzatıldı

AÜ Batı Avrupa Programları lisans ve önlisans programları seçme sınavı başvuruları 6 Mayıs tarihine kadar uzatıldı.

2013.05.02 16:48 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:49 - Eğitim
A
Seçme sınavı başvuru tarihi uzatıldı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Batı Avrupa Programları lisans ve önlisans programları seçme sınavı başvuruları 6 Mayıs 2013 günü mesai saati sonuna kadar uzatıldı. Seçme sınavı başvuruları www.anadolu-uni.de adresli web sitesi üzerinden çevrimiçi (online) olarak yapılabiliyor.

Batı Avrupa Programları Öğrenci İşleri Görevlisi Serap Kurt, program ve sınav merkezleri hakkında bilgi vererek, "Üniversitemizin Batı Avrupa Programlarında İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Dış Ticaret Turizm ve Otel İşletmeciliği, Halkla ilişkiler ve Tanıtım ve İlahiyat alanlarında lisans ve önlisans programları bulunmaktadır. Anadolu Üniversitesi'nin Almanya'da Berlin, Frankfurt, Hamburg, Köln, Münih ve Stuttgart'da, Almanya dışında Bern, Brüksel, Den-Haag, Londra, Paris ve Viyana'da sınav merkezleri bulunmaktadır" dedi.

BAŞVURULAR İNTERNET ADRESİNDEN YAPILACAK
Anadolu Üniversitesi'nin tüm bu hizmeti açık öğretim teknolojisi ile yürütmekte olduğunu belirten Serap Kurt sözlerine şöyle devam etti "Başvurular www.anadolu-uni.de internet adresinden çevrimiçi olarak yapılmaktadır. 6 Mayıs 2013 günü mesai saati sonuna kadar, başvuran öğrenci adayları 22 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak seçme sınavına katılabileceklerdir.



ONLİNE BAŞVURULAR 10 DAKİKA SÜRÜYOR
Yine Türkiye'deki mesleki ve teknik liselerden mezun olanlar için sınavsız önlisans ve bir yükseköğretim kurumundan mezun olanlar için sınavsız ikinci üniversite uygulaması üzerinden kayıt olma imkanı bulunmaktadır. Seçme sınavına katılacak adayların, online başvuruları yaklaşık 10 dakika sürmektedir. Başvuruyu tamamlayan adaylar çıktıyı aldıktan sonra sınava katılım giderini ödedikleri belgeyi Köln'de bulunan Batı Avrupa İrtibat Bürosuna göndereceklerdir. Seçme sınavına katılacak adayların bunların dışında başka bir belge göndermelerine gerek bulunmamaktadır."

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2013.05.02 16:48 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:49 - Zeynep Çelik
A