ŞEBNEM FERAH BURSA'YA GELİYOR

ŞEBNEM FERAH BURSA'YA GELİYOR

Dünyanın en büyük dans topluluklarından birisi olan 'Anadolu Ateşi Dans Topluluğu', 13 Mart Pazar günü Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) yapacağı gösteriyle, Türk Rock müziğinin yıldızı Şebnem Ferah ise 19 Mart Cumartesi günü Merinos fuar alanında vereceği konserle sevenlerinin karşısına çıkacak.

2011.03.01 13:24 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
ŞEBNEM FERAH BURSA'YA GELİYOR

Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı ve milyonlarca sanatseveri kendisine hayran bırakan 'Anadolu Ateşi Dans Topluluğu', 'Troya' gösterisi ile Sırbistan, Macaristan, Slovenya ve Almanya'da yabancı sanatseverlere danslarıyla Anadolu kültürünü tanıtırken, aynı zamanda da Türkiye´de Anadolu Ateşi 'Evolution' gösterisini sunmaya devam ediyor. 13 Mart Pazar günü Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda sahneye çıkacak olan Anadolu Ateşi, Bursalılara 'Evolution' ismi ile zenginleştirilmiş bir gösteri sergileyecek. Topluluk, yeni eklenen semahlar, Kafkas dansları, dinsel törenler ve roman dansları ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.
Türk Rock Müziği'nin en önemli isimlerinden olan Şebnem Ferah ise 19 Mart Cumartesi günü Merinos AKKM fuar alanında Bursalı sevenleriyle buluşarak, en güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.03.01 13:24 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A