Savcı Öz, spor aletini deneyince

Savcı Öz, spor aletini deneyince

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na spor salonu açıldı. Spor aletlerini ilk deneyen ise Başsavcı vekili Zekeriya Öz oldu.

2013.04.17 15:26 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:27 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Savcı Öz, spor aletini deneyince

Eliptik bisikletine tek başına binen Zekeriya Öz, gazetecilerin ilgi odağı oldu. Sohbet sırasında Mustafa Sarıgül, Zekeriya Öz'ün spor aletine binmesi ile ilgili espri yaparak, "Acaba Zekeriya Bey kaslarını güçlendirerek ne yapıyor? Acaba ilerde yoğun davalara mı hazırlanıyor diye soruluyorlar" dedi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan spor salonu açıldı. Adliyedeki A Blok'ta yer alan spor salonunun açılışını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı ile Başsavcı vekili Zekeriya Öz tarafından yapıldı. Kurdele kesiminin ardından spor hocaları, Sarıgül ve Çolakkadı'ya spor aletlerini tanıttı. Bu sırada Zekeriya Öz arka tarafta kendi başına spor aletlerini denedi. Eliptik bisikletine tek başına binen Zekeriya Öz, kameraların ilgi odağı oldu. Zekeriya Öz'ün aleti denediği sırada Sarıgül ve Çolakkadı da Öz'ün yanına gitti. Spor hocası bir süre Öz'ün kullandığı alet hakkında bilgi verdi. Çolakkadı gazetecilerin isteği üzerine spor aletinin üzerine çıkarak görüntü verdi. Daha sonra bir süre sohbet ettiler. Sohbet sırasında Mustafa Sarıgül, Zekeriya Öz'ün spor aletine binmesi ile ilgili espri yaparak, "Acaba Zekeriya Bey kaslarını güçlendirerek ne yapıyor? Acaba ilerde yoğun davalara mı hazırlanıyor diye soruluyorlar" dedi.

Zekeriya Öz bu sözleri gülümseyerek dinledi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.04.17 15:26 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:27 - HABER MERKEZİ
A