Savaştan kaçtılar Didim'de yakalandılar

Savaştan kaçtılar Didim'de yakalandılar

Suriye'deki iç savaştan kaçarak ülkesini terk eden ve yasa dışı yollardan Avrupa'ya gitmek isteyen Suriye uyruklu 50 kişi Didim'de yakalandı.

2012.11.27 17:57 - Son Güncellenme: 2012.11.27 17:58 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Savaştan kaçtılar Didim'de yakalandılar

Suriye uyruklu 50 kişiyi taşıyan bir deniz aracı, Tekeağaç mevkiinde Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Kaçakları taşıyan bot, Sahil Güvenlik Botu tarafından iskeleye çekildi. Kaçak göçmenlerin içerisinde kundakta bir bebeğin olduğu görüldü. 12'si çocuk 8'i kadın 50 kişinin sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edileceği belirtildi.

Yakalanan göçmenlerin içerisinde yer alan bir kız çocuğu olan bitenden habersiz pembe ayıcığı ile oynarken, kaçak göçmenlerin yorgun ve bitkin halleri gözlerden kaçmadı. Kaçak göçmenler, yakalandıktan sonra kendilerini görüntüleyen gazetecilerin objektiflerine kucaklarındaki bebeği gösterdi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.11.27 17:57 - Son Güncellenme: 2012.11.27 17:58 - HABER MERKEZİ
A