Şarkıcı İzzet Yıldızhan: Kızlarım flört edemez, eş seçemez

Şarkıcı İzzet Yıldızhan: Kızlarım flört edemez, eş seçemez

İzzet Yıldızhan, tv8'de yayınlanan Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programına konuk oldu. Yıldızhan, "Kızlarımın eş seçme şansı yok, flörte karşıyım" açıklaması tepki çekti.

2021.10.27 16:19 - Son Güncellenme: 2021.10.27 16:22 - Magazin
A
Şarkıcı İzzet Yıldızhan: Kızlarım flört edemez, eş seçemez

Tv8 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, çocuklarına verdiği değeri anlatırken kullandığı bir cümleden sonra sosyal medyada yerden yere vuruldu. Günümüzde gençlerin sık flört ettiğini ve bunu yanlış bulduğunu ifade eden İzzet Yıldızhan, kızlarının flört etmesine asla müsaade etmediğini, eş seçimini kendilerinin yapmasına karşı olduğunu söyledi.

"KIZLARIM KARŞIMA EŞ GETİREMEZ"

Çocuklarına düşkünlüğünü ve onlara verdiği değeri her fırsatta dile getiren Yıldızhan, kızlarının "İşte benim sevgilim" demesi gibi bir durum olamayacağını belirterek şunları söyledi: "Onların bir eş seçme şansı yok. Karşıma eş getirme şansı yok. Ben seçmeyeceğim tabii ki, mutlaka aileler görüşür. Bu böyle bilinir. Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Bombaysa al söylüyorum... Böyle yani. Ben böyle doğru buluyorum. Birbirlerini tanıyacaklar tabii ama flörtün bir sınırı vardır. Benim de o sınırım var. "

"AİLELERİN GÖZETİMİNDE..."

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"Ailelerin gözetiminde tabii ki birbirlerini tanıyacaklar. Flört edilmemeli. Çünkü gençlik hata yapıyor. Ondan sonra evlilikleri bitiyor. Flörtte her şey yaşanmamalı kesinlikle. Masumane olmalı, sevgi korunmalı. Evliliğe kadar korunmalı o sevgi. Ben masumiyetin korunması gerektiğine inanıyorum. Aynı evde bir kızla erkeğin yaşaması... Kim bana nasıl bakarsa baksın hiç umurumda değil! Yok entelmiş, dantelmiş asla! karşıyım böyle bir şeye... Bir kızın bir erkekle aynı evde yaşaması... Kızdan bahsediyoruz, ben daha önce de böyle bir konuşma yaptığımda çok yanlış yerlere gitti. Ben 'bunun bir sınırı var' dedim. Kendi hayatlarından 'Ben bunu yaşayamadım da, benim kızım yaşasın veya oğlum yaşasın' Kardeşim böyle bir şey yok. Yazık çocuklara kötülük yapıyorsunuz. Bunun Müslümanlıkla, şunla bunla alakası yok. Bir örf ve adet var."

İzzet Yıldızhan'ın bu açıklamaları sosyal medyada tam bir bomba etkisi yaratırken, birçok sosyal medya kullanıcısı Yıldızhan'ı 'çağın gerisinde kalmakla' eleştirdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.10.27 16:19 - Son Güncellenme: 2021.10.27 16:22 - Sevcan Sarıkaya
A