Sarıgül mü, Tekin mi?

Sarıgül mü, Tekin mi?

CHP'deki İstanbul adayı kim olacak karmaşasına Fehmi Koru'dan çarpıcı bir yorum geldi.

2013.10.14 10:17 - Son Güncellenme: 2013.10.14 10:17 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Sarıgül mü, Tekin mi?


 

Habertürk TV'de Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna programına konuk olan Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"SARIGÜL DE TEKİN DE ADAY OLMAYACAK"

Programda, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi aday adayları konuşulurken söz alan Fehmi Koru, Mustafa Sarıgül'ün ve Gürsel Tekin'in CHP'den İstanbul'a aday olacaklarını düşünmediğini belirtti.

Fehmi Koru, Gürsel Tekin'in aday adayı olduğunu açıklamasına ise "Sarıgül'ün aday olmasını engellemek için yaptı" yorumunda bulundu.

"SARIGÜL CHP'YE GEÇİP ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE ADAY OLUR"

Koru, Sarıgül'ün akıbetiyle ilgili olarak ise, bu seçimlerde Şişli'den aday olacağını savundu.

Fehmi Koru şöyle konuştu:

Ben Sarıgül'ün de, Gürsel Tekin'in de aday olacağını zannetmiyorum.

Şöyle bakıyorum ben olaya. Gürsel Tekin aslında Mustafa Sarıgül ve onun gibileri engellemek için aday adayı durumunda. Bunu başaracağını zannediyorum.

Mustafa Sarıgül ise bu dönem Şişli'den CHP adayı olarak belediye başkanlığını kazanmak istiyor görebildiğim kadarıyla. Bir sonraki dönem de yine CHP'li olacağından rahatlıkla İstanbul'a aday olabilir. Benim kanaatim ikisinin olmayacağı.

Bir üçüncü isim gerekebilir. Onun da formülünü bu hafta galiba Kemal Kılıçdaroğlu verdi. "Bir oy fazla getiren biz aday olarak seçmeyi düşünüyoruz" dedi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.10.14 10:17 - Son Güncellenme: 2013.10.14 10:17 - HABER MERKEZİ
A