Sarhoş sürücüden polise "alkol" fırçası

Sarhoş sürücüden polise "alkol" fırçası

Bursa'da alkol aldıktan sonra trafiğe çıkan ancak yolda duran taksiye çarpan sarhoş sürücü kendisine "alkol var mı" diyen polise fırça attı.

2011.07.17 11:57 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
Sarhoş sürücüden polise "alkol" fırçası

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı Bursa istikametinde meydana geldi. Gece geç saatlerde alkol aldıktan sonra motosikleti ile evine dönmek isteyen Turan Y., Genç Osman kavşağında yaklaştığı sırada önünde müşteri almak için aniden duran İbrahim Ç. yönetimindeki 16 T 0435 plakalı taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere savrulan sürücü Turan Y. yaralandı. Turan Y.'yi taksi sürücüsü uyanık tutmaya çalıştı. Ambulansın gelmesini
beklemeden ayağa kalkıp yürümek isteyen sarhoş sürücü bir anda yere düştü. Ayakta durmakta zorluk çeken sürücü çevredeki vatandaşlara da zorluk çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaralının sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Şuuru açık olan sürücüye "Alkol var mı?" diye soran polise sarhoş sürücü fırça attı.
Olay yerine çağrılan ambulansla ilk tedavisi yapılan yaralı sürücü, Bursa Devlet Hasatnesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaza sebebi ile olay yerine güvenlik önlemleri aldı. Yaralı sürücünün kullandığı motosiklet hurdaya dönerken, motordan düşerek kırılan bira şişeleri dikkat çekti. Kazaya karışan taksi sürücüsü İbrahim Ç. ise ifadesi alınmak üzere Uludağ Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.07.17 11:57 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Alican Özbay
A