Şanlıurfa'da yayaların arasına dalan otomobil sürücüsü kaçtı

Şanlıurfa'da yayaların arasına dalan otomobil sürücüsü kaçtı

anlıurfa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin kaldırımda yürüyenlere çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

2022.07.04 16:00 - Son Güncellenme: 2022.07.04 16:01 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Şanlıurfa'da yayaların arasına dalan otomobil sürücüsü kaçtı

Edinilen bilgiye göre, kaza, Haliliye ilçesine bağlı Şair Şevket Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. 21 AAU 121 plakalı Citroen marka otomobil, henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı.

Kazada, sürücü ile birlikte kaldırımda yürüyen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan ile Balıklıgöl Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ediyor.

Yayalara çarptıktan sonra ağaca çarparak duran otomobilin sürücüsü, iddiaya göre yaralı olarak bölgeden kaçtı. Polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.07.04 16:00 - Son Güncellenme: 2022.07.04 16:01 - HABER MERKEZİ
A