Saniye saniye hırsızlık kamerada

Saniye saniye hırsızlık kamerada

Çanakkale'nin Kepez beldesinde bir kasaba giren hırsız, işletme sahipleri yemek yediği sırada kasadan 120 lira para aldı. İş yeri sahibi geldiğinde ise adres sorarak uzaklaştı.

2012.12.18 15:42 - Son Güncellenme: 2012.12.18 15:43 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Saniye saniye hırsızlık kamerada

Atatürk Caddesi'nde bulunan "Et Dünyası" isimli dükkana giren bir kişi, iş yeri sahiplerinin arka odada olmasını fırsat bilerek kasadan bir miktar para aldı. Hırsızlık olayı güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kamera görüntülerinde, iş yerine giren ve içeride kimse olmadığını fark eden hırsızın, montun kapşonunu kafasına geçirerek kasaya yöneldiği, kasadan 2 kez para aldığı görülüyor.

İşletme sahibi Nalan Ataman, "Biz arka odada yemek yiyorduk. Oğlum bir ses duyduğunu söyledi. Ama kalkmadık. Bir kez daha ses gelince ben içeriye gittim. Ortada bir genç gördüm. Adres sormak için geldiğini söyledi. Kağıt kalem isteyip bir telefon numarası yazdıktan sonra hastanenin yerini sordu. Söyledim ve dükkandan çıktı. Ben durumdan şüphelenerek kamera görüntülerini izledim. Kasadan para aldığını fark edince de polise haber verdim. Kasada yüklü miktarda para vardı. Ama ilk açınca 20 TL almış. Kapatıp tekrar açarak 100 TL daha almış. Her halde ihtiyacı olan kadarını aldı. Ya da anlaşılmasın diye böyle yaptı. Orasını bilmiyorum" dedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.18 15:42 - Son Güncellenme: 2012.12.18 15:43 - HABER MERKEZİ
A