Samsun'daki tecavüz davasında yeni iddia

Samsun'daki tecavüz davasında yeni iddia

Samsun'da evlşi kadına tecavüz eden zanlılar, mahkemede suçlamaları kabul etmedi.

2011.09.22 13:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel
A
Samsun'daki tecavüz davasında yeni iddia

Samsun'da otostop yapan 33 yaşındaki evli kadını araçlarına alıp ormanlık alana götürerek tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan 4 sanık suçlamaları kabul etmedi.

"ASIL O BANA TECAVÜZ ETTİ"
Genç kadın ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini ileri süren sanıklardan Hasan K. ise savunmasında, "Asıl o bana tecavüz etti. Kendisinden şikayetçiyim. O benim üstüme çıkmıştı" sözleriyle şaşırttı.

Samsun'da 2009 yılı Temmuz ayında meydana gelen olayda, evli K.Ö., erkek akrabası 16 yaşındaki S.U. ile merkeze bağlı Kestane Pınar Köyü'ne amcalarını ziyarete gitti. Dönerken de K.Ö. ve akrabası genç otostop yapmak istedi. Yoldan geçen bir otomobili önlerinde durdu. K.Ö. ve S.U. içinde 32 yaşındaki Hasan K. ve Yalçın K. ile 22 yaşındaki Tolga T. ve o tarihte 17 yaşında olan Ö.K.'nın bulunduğu otomobile bindi. Bir süre gittikten sonra otomobili durduran 4 kişi, iddiaya göre S.U.'yu döverek araçtan indirip, genç kadını ormanlık alana götürdü. Burada 4 kişi, K.Ö'ye tecavüz etti. Ardından da cep telefonunu aldıkları genç kadını kent merkezine götürüp bir sokakta bıraktı.

Şikayet üzerine 4 şüpheli kısa sürede yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Hürriyeti tahdit, tecavüz ve gasp' suçlarından haklarında 40'ar yıla kadar hapis cezası istenen tutuklu sanıklar Tolga T., Hasan K. Yalçın K. ve Ö.K., genç kadın ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini ileri sürerek tahliyelerini istedi. Sanıklardan Hasan K. ise, K.Ö'nün kendilerine iftira attığını öne sürerek, "İfadesinde benim ona tecavüz ettiğimi ileri sürmüş. Oysa üstte o vardı. O benim üstüme çıktı. Asıl o bana tecavüz etmiştir. Ben de ondan şikayetçiyim" diye konuştu.

Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.09.22 13:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A